Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Το top-5 του Netflix

Το Νο1 είναι κόλλημα: Οι 5 κορυφαίες σειρές του Netflix

#5 Deceitful Love

Η Γκαμπριέλα (Μόνικα Γκουεριτόρε) είναι ιδιοκτήτρια ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στην ακτή του Αμάλφι, μια κομψή γυναίκα, περήφανη που είναι εξήντα χρονών, έχοντας επίγνωση του ρόλου της. Τα τρία της παιδιά έχουν μεγαλώσει και η ζωή δεν φαίνεται να της επιφυλάσσει πια πολλές εκπλήξεις, μέχρι που γνωρίζει τον Ελία (Τζιάκομο Τζιανότι), έναν γοητευτικό, ελεύθερο τύπο, γεμάτο ενέργεια και συνομήλικο με τον μεγαλύτερο γιο της, που ασκεί ακαταμάχητη, αμφιλεγόμενη και τρομακτική γοητεία πάνω της.

Παρά τη διαφορά ηλικίας, η Γκαμπριέλα ανακαλύπτει ξανά τον εαυτό της ως γυναίκα, ερωμένη… και για τον Ελία θα είναι έτοιμη να ρισκάρει τα πάντα, ακόμα και τη σχέση της με τα παιδιά της και την κληρονομιά τους.

#4 Car Masters: Rust to Riches

Η ομάδα του Γκόθαμ μπαίνει δυναμικά στην αγορά πολυτελών οχημάτων, αλλά η ικανοποίηση των πελατών διατηρώντας παράλληλα τη δημιουργικότητα αποδεικνύεται μεγάλη πρόκληση.

#3 Territory

Η νέα αυστραλιανή σειρά Territory, σε σκηνοθεσία των Tim Lee και Ben Davies, βυθίζεται στην καρδιά της άγριαςενδοχώρας, όπου η παράδοση και η νεωτερικότητα συναντιούνται σε μια έντονη οικογενειακή αντιπαράθεση. Αυτό το δράμα διαθέτει ένα ταλαντούχο καστ, μεταξύ των οποίων η Anna Torv) και ο Michael Dorman(Patriot), δύο βασικές φιγούρες της μικρής οθόνης.

Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία του σύγχρονου γουέστερν, η σειρά αυτή υπόσχεται να αποτελέσει μια ισχυρή τοιχογραφία, εξερευνώντας τις αυξανόμενες εντάσεις σε ένα τοπίο τόσο αδυσώπητο όσο και οι συγκρούσεις μέσα σε αυτό.

#3 The Lincoln Lawyer

Ο Μίκι Χάλερ επιστρέφει με μια νέα συναρπαστική υπόθεση που περιλαμβάνει σκοτεινά μυστικά και ανατροπές που σε κρατάνε σε εγρήγορση. Αν αγαπάς τα νομικά θρίλερ, αυτή η σειρά είναι must-watch.

#1 This is the Zodiac Speaking

Ο Zodiac, το ψευδώνυμο ενός άγνωστου κατά συρροή δολοφόνου που σκότωσε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους στα τέλη της δεκαετίας του 1960 στο Σαν Φρανσίσκο, έχει από καιρό γοητεύσει τους κινηματογραφιστές και το κοινό.

Επομένως, δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι το Netflix, με την εκτεταμένη και μερικές φορές ηθικά αμφισβητήσιμη εμμονή του στα αληθινά εγκλήματα, αναλαμβάνει την υπόθεση με ένα νέο ντοκιμαντέρ. Το αποτελούμενο από τρία μέρη This is the Zodiac Speaking εστιάζει στον Άρθουρ Λι Άλεν, τον μοναδικό ύποπτο που κατονομάστηκε ποτέ από την αστυνομία, παρουσιάζοντας αυτό που η υπηρεσία streaming περιγράφει ως «πρωτόγνωρα στοιχεία» από οικογενειακούς φίλους και μια οικογένεια που κάποτε είχε τον Άλεν ως δάσκαλο.

Το This is the Zodiac Speaking προβάλλεται στο Netflix από τις 23 Οκτωβρίου.