Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Το top-5 του Netflix

Το top-5 του Netflix σε σειρές, τι βλέπουν όλοι αυτές τις μέρες

#5 The Resident

Ένας φοιτητής ιατρικής παίρνει σκληρά μαθήματα για τη ζωή στο νοσοκομείο και υπομένει την εντατική εκπαίδευση στην πράξη υπό την επίβλεψη ενός ανώτερου ειδικευόμενου.
Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Ματ Ζούκρι, Μανίς Νταγιάλ και Μπρους Γκρίνγουντ.
Δημιουργοί του The Resident είναι ηΈιμι Χόλντεν Τζόουνς, Χέιλι Σορ και Ρόσαν Σέτι.

# 4 The Perfect Couple

Και για αυτό έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ, εσχάτως βλέπουμε αρκετό κόσμο να μιλάει για μια πολύ βαρετή σειρά και μια εύκολη ανάγνωση στο ποιος είναι ο δολοφόνος, διαφωνούμε ως προς αυτό, αλλά σίγουρα θέλει να κάνεις μια προσπάθεια να δεις τα 4 από τα 6 επεισόδια, μέχρι να αρχίσει να τρέχει η πλοκή.

#3 Emily In Paris

Τα λόγια περιττεύουν για αυτή τη σειρά που από τις αρχές Αυγούστου ως τώρα έχει καταφέρει να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Netflix για το 2024, μεγαλύτερη κι από το Baby Reindeer με βάση την παραμονή στην κορυφή και πάει για να επεκτείνει την παρουσία της εκεί για 2-3 εβδομάδες μίνιμουμ. Κι όσο θα συμβαίνει αυτό, χωρίς να έχει κάποια συνταρακτική πλοκή – αυτό είναι ακόμα πιο εκπληκτικό – θα απασχολεί για το στυλιστικό κομμάτι, για τα μέρη που έχει γυριστεί και πολλά άλλα.

#2 Nobody Wants This

Η δημιουργός Έριν Φόστερ επιστρετεύει την Κρίστεν Μπέλ και τον Άνταμ Μπρόντι για το ημι-αυτοβιογραφικό «Nobody Wants This». Το νέο rom-com χωρίζεται σε 10 επεισόδια, τα οποία είναι διαθέσιμα από σήμερα, 26 Σεπτεμβρίου, στην streaming πλατφόρμα.

Η σειρά ακολουθεί μια αγνωστικίστρια podcast host και έναν αντισυμβατικό ραβίνο που γνωρίζονται σε ένα πάρτι και καταλαβαίνουν εξαρχής ότι κάτι υπάρχει μεταξύ τους. Αλλά και δυνητικά ανάμεσά τους, με τις διαφορετικές τους απόψεις για τη ζωή, όλα τα σύγχρονα εμπόδια στον έρωτα και τις οικογένειές τους που άλλοτε έχουν καλές προθέσεις και άλλοτε σαμποτάρουν.

#1 Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story

Σου τα γράψαμε όλα εδώ για αυτή τη σειρά. Καπάρωσε γρήγορα την κορυφή του Netflix και είναι από τις πιο δίκαιες περιπτώσεις, ρίχνοντας μάλιστα από την κορυφή το Emily In Paris μετά από 6 εβδομάδες. 4 ερμηνείες που του χρόνου τέτοια εποχή θα τις συζητάμε για κατακτήσεις Emmy βραβείων, ίσως όμως 2 από αυτές να τις δούμε και στις Χρυσές Σφαίρες τον Γενάρη.