Αναλλοίωτη ως προς τις θέσεις 2-3-4 έμεινε η πεντάδα των σειρών που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτές τις μέρες, έχουμε όμως προσθήκες μετά τις αφίξεις του Αυγούστου, στη θέση Νο5 και στη θέση Νο1, όπου κυριαρχεί η εξιχνίαση εγκλημάτων, δολοφονιών για την ακρίβεια, μα και η εύρεση μιας λογικής εξήγησης για μυθικά πρόσωπα του πρόσφατου παρελθόντος και αστικούς μύθους που προκαλούν τρόμο.

Το top-5 σειρών του Netflix αυτό το ΣΚ

#5 Unsolved Mysteries

5 επεισόδια, 5 διαφορετικές ιστορίες. Η 4η σεζόν της σειράς καταπιάνεται με μυστήρια γνωστά και λιγότερο γνωστά, όπως είναι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης ή το πώς πέθανε η 31χρονη Αμάντα Άντονι πριν από περίπου 10 χρόνια, όταν τη βρήκε ο σύζυγός της νεκρή στο υπόγειο του σπιτιού τους στο Καλγκάρι στον Καναδά.

#4 Too Hot to Handle

Το Too Hot to Handle είναι μια βρετανική τηλεοπτική εκπομπή ριάλιτι, ένα παιχνίδι γνωριμιών αντίστοιχο του Power Of Love. Και αυτά τα δύο στοιχεία, ότι είναι βρετανική παραγωγή και μοιάζει με το Power Of Love, τα λένε όλα.

Κάνοντας μια μικρή σύνοψη των κανόνων του παιχνιδιού, έχουμε δέκα πανέμορφους παίκτες (πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες), οι οποίοι μπαίνουν σε μια βίλα στο Μεξικό, νομίζοντας πως θα συμμετάσχουν σε ένα dating reality, όπου όλα επιτρέπονται. Λίγο αργότερα μαθαίνουν πως υπάρχει ένας βασικός κανόνας.

Δεν πρέπει να φιλήσουν κανέναν, δεν πρέπει να αυτοκοϊκανοποιηθούν και φυσικά απαγορεύεται να κάνουν σεξ, προκειμένου να βγουν νικητές και να πάρουν το έπαθλο των 100.000 δολαρίων. Ο κόσμος τους αμέσως καταστρέφεται και κάπου εκεί ξεκινάει το ζουμί του σόου.

#3 Elite

Η δημοφιλής ισπανική σειρά του Netflix, «Elite», ρίχνει αυλαία με την όγδοη και τελευταία της σεζόν. Στα τελευταία επεισόδια του Elite οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λας Ενθίνας με μία νέα δολοφονία και όλοι ψάχνουν ποιος το έκανε, ενώ δεν γίνεται να λείπουν το σεξ, η βία, οι κάπως παρανοϊκές καταστάσεις και οι προδοσίες.

Για τελευταία φορά επιστρέφουν ο Ομάρ, ο οποίος έπαιξε σε όλες τις σεζόν εκτός της έκτης, και η Νάντια, η οποία εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην τέταρτη σεζόν. Οι δυο τους επανασυνδέονται για την αποφοίτηση των μαθητών/μαθητριών του Λας Ενθίνας, ενώ το τελευταία μυστήριο θα φέρει στα όριά τους φίλους και εχθρούς.

#2 Cobra Kai

Ήρθε και απογοήτευσε αρκετά. Η επιστροφή μιας από τις καλύτερες και πιο fun to watch σειρές της τελευταίας 5ετίας, προκάλεσε ξενέρα ισάξια με την ανυπομονησία μέχρι να επιστρέψει. Στα γράψαμε αναλυτικότερα εδώ.

#1 A Good Girl’s Guide to Murder

Σε μια μικρή πόλη στην Αγγλία, πιο πολύ μοιάζει με χωριό, όπου η ζωή κυλάει βαρετά, μια νεαρή κοπέλα αποφασίζει να ψάξει μόνη της να βρει στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ανακάλυψη του δολοφόνου μιας 17χρονης κοπέλας που τη σκότωσαν πριν από 5 χρόνια. Κι ενώ όλοι στο χωριό έχουν βάλει από καιρό μια τελεία στον πόνο της απώλειας ή έχουν ησυχάσει γιατί πιστεύουν πως δεν θα ψάξει κάποιος να βρει τι ρόλο είχαν σε αυτή τη δολοφονία, η Πιπ Φιτζ αρχίζει να σκαλίζει και να ενοχλεί.