Το Netflix έχει εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του με νέες σειρές για όλα τα γούστα. Δράση, γέλιο, μυστήριο, έρωτας και… τρόμος είναι τα κυριότερα στοιχεία του νέου περιεχομένου που είναι διαθέσιμο αυτές τις ημέρες.

Netflix

Το top-5 σειρών του Netflix αυτό το ΣΚ

#5 Marmaid Magic

Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων για τη διστακτική συμμαχία γοργόνων με τους ανθρώπους με σκοπό τη διάσωση ενός υποθαλάσσιου βασιλείου.

#4 KAOS

Καθώς η διχόνοια κυριαρχεί στον Όλυμπο κaι ο παντοδύναμος Δίας βυθίζεται στην παράνοια, τρεις θνητοί είναι γραφτό να αλλάξουν το μέλλον της ανθρωπότητας… Με αυτή την περιγραφή, το Netflix μας εισάγει στο σύμπαν της νέας του σειράς και στην σύγχρονη εκδοχή των θεών του Ολύμπου όπου τον Δία υποδύεται ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ και την Ήρα η Τζάνετ ΜακΤίρ.

Οι Τσάρλι Κοβέλ και Τζόρτζια Χρήστου συνυπογράφουν την ιστορία του KAOS που έχει όλα το Δωδεκάθεο μαζεμένο και τα πρόσωπα της μυθολογίας, γνωστά σε γενιές και γενιές αναγνωστών, να εξανθρωπίζονται σε έναν κόσμο μηχανορραφιών όπου «όποιος λέει κάτι βλάσφημο θα υποστεί τις συνέπειες στη γη».

Στην σειρά πρωταγωνιστούν ακόμη ο Κλιφ Κέρτις στον ρόλο του Ποσειδώνα και ο Ντέιβιντ Θιούλις στον ρόλο του Άδη. Μαζί τους ο Κίλιαν Σκοτ στον ρόλο του Ορφέα και οι Μίσια Μπάτλερ, Λέιλα Φαρζάντ, Ναμπάαν Ριζγουάν, Ρέικι Αγιόλα, Ορόρα Περινό, Στάνλεϊ Τάουνσεντ, Μπίλι Πάιπερ.

#3 Worst Ex Ever

Από ανατριχιαστικές προδοσίες μέχρι φονικές πλεκτάνες, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων εξετάζει τη σκοτεινή πλευρά του έρωτα μέσα από καταθέσεις μαρτύρων.

#2 The Accident

Καθώς μία παρέα ετοιμάζεται για ένα πάρτι γενεθλίων σε αυτή τη νέα ισπανική σειρά του Netflix, ένας από όλους περιμένει ένα τηλεφώνημα που υπόσχεται μεγάλες δουλειές, χωρίς να γνωρίζει ότι θα φέρει μαζί και απροσδόκητα μεγάλη θλίψη. Το τραγικό ατύχημα που θα συμβεί θα αλλάξει ριζικά τις ζωές τριών οικογενειών, πυροδοτώντας ένα τρομερό σπιράλ ενοχής, μνησικακίας και βίας, που θα τους οδηγήσει να εξερευνήσουν τα απώτατα όρια του πόνου, της αντοχής και της συγχώρεσης.

Ή έτσι έστω θέλει να φαντάζεται η σειρά, που ανοίγει πάρα πολλά μελοδραματικά μέτωπα από το πρώτο επεισόδιο χωρίς να μας αφήσει πρώτα να ζήσουμε με τους χαρακτήρες της.

#1 Emily In Paris

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Το πρώτο μέρος της 4ης σεζόν του Emily In Paris έπιασε κορυφή σε ένα 24ωρο στο Netflix και έχει συζητηθεί ήδη πάρα πολύ για τα όσα συμβαίνουν. Κι είναι από τις λίγες περιπτώσεις εδώ και αρκετούς μήνες για σειρά του Netflix, που δεν ακούμε ότι έπρεπε να έχει τελειώσει μια σεζόν πριν.