Σου έλειψαν οι σειρές με μάχες, δράματα, ιστορία και Vikings; Αν ναι, τότε σου έχουμε καλά νέα, καθώς έρχεται στο Netflix νέα δραματική σειρά για τους Viking. Θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο κιόλας μήνα και υπόσχεται συγκίνηση και ασταμάτητη δράση. Το Vikings: Valhalla είναι η συνέχεια του Vikings του History Channel, που μετά από έξι σεζόν έφτασε στο τέλος του το 2020. Η νέα σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου.

Η ιστορία εκτυλίσσεται έναν αιώνα μετά την αρχική σειρά και η πλοκή επικεντρώνεται σε μερικούς από τους πιο γνωστούς Σκανδιναβούς στην ιστορία. Μερικοί από αυτούς είναι ο Leif Erikson, ο Freydís Eiríksdóttir, ο Harald Hardrada και ο Νορμανδός Βασιλιάς και ο απόγονος των Vikings, William the Conqueror.

Το Netflix αναφέρει: «Έχουν περάσει εκατό χρόνια και μια νέα γενιά θρυλικών ηρώων εμφανίζεται για να χαράξει το δικό της πεπρωμένο – και να γράψει ιστορία». Ο Michael Hirst, δημιουργός της αρχικής σειράς, επιστρέφει ως εκτελεστικός παραγωγός, ενώ στο καστ συμμετέχουν οι Sam Corlett, Frida Gustavsson και Leo Suter.

Το  Tudum αναφέρει χαρακτηριστικά για την σειρά ότι οι μάχες δεν σταματούν ποτέ. «Μετά τη σφαγή της Ημέρας του Αγίου Μπρίζ, όταν ο βασιλιάς Aethelred II της Αγγλίας (Bosco Hogan) απαιτεί τη σφαγή όλων των Δανών, η μοίρα και των τριών πρωταγωνιστών φαίνεται να συνδέεται. Με τις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των Vikings και των Άγγλων βασιλιάδων, ταξιδεύουν σε ωκεανούς και μέσα από πεδία μάχης μάχονται για επιβίωση, εκδίκηση και δόξα».

Μιλάμε για μια έξυπνη απόκτηση για το Netflix καθώς ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε streaming πλατφόρμες, όπως Disney+, Apple TV και την Amazon, ολοένα και αυξάνεται.