Ο Lionel Messi είναι ο ένας από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν που βγήκαν θετικοί στον κορονοϊό. Ακολουθεί τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα στην ομάδα και θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα.

Η Παρί έκανε μια ανάρτηση, ενημερώνοντας ότι η επιστροφή στις προπονήσεις για το νέο έτος, έφερε και 4 κρούσματα του ιού. Οι άλλοι τρεις παίκτες είναι οι Juan Bernat, Sergio Rico και Nathan Bitumazala. O Messi και οι υπόλοιποι παίκτες είναι «σε καραντίνα τηρώντας το πρωτόκολλο υγείας», είπε η ομάδα.

Η PSG θα αντιμετωπίσεις την Vannes στη φάση των 32 του Κυπέλλου Γαλλίας τη Δευτέρα. Πέρα από την απώλεια του Messi η Παρί έχει και άλλα προβλήματα. Και ο Neymar συνεχίζει τη θεραπεία του για τραυματισμό στον αστράγαλο μέχρι τις 9 Ιανουαρίου. Η επιστροφή του Βραζιλιάνου στις προπονήσεις θα γίνει σε περίπου τρεις εβδομάδες, δήλωσε η PSG.

Και όλα αυτά συμβαίνουν όταν η Γαλλία κατέγραψε 232.200 νέα κρούσματα Covid την Παρασκευή. Αποτελεί τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό που καταγράφηκε σε όλη την Ευρώπη από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.