Αν τόσα χρόνια ο Λιονέλ Μέσι άξιζε 70 εκατομμύρια ευρώ, όσο ήταν δηλαδή το συμβόλαιο του στη Μπαρτσελόνα, ένας επιμερισμός του ποσού αυτού σε κάθε σημείο του σώματος του, θα μας έδειχνε ότι κάθε τι πάνω του είναι από χρυσάφι. Μεγαλύτερο μερίδιο θα έπαιρνε φυσικά το αριστερό του πόδι, μετά ο εγκέφαλος του που καθορίζει τις κινήσεις και κάποια στιγμή ενδεχομένως να φτάναμε σε εκκρίσεις του σώματος, όπως η βλέννα και τα δάκρυα. Αυτά τα δύο τα έβγαλε ο Μέσι στον αποχαιρετισμό του προς την Καταλονία πριν από 2 εβδομάδες.

Ένας φίλαθλος της Μπαρτσελόνα που βρισκόταν στην αίθουσα Τύπου, βρήκε την ευκαιρία να προσεγγίσει κάποια στιγμή το βάθρο, να αρπάξει το χαρτομάντηλο που χρησιμοποίησε ο Μέσι για να σκουπίσει τα δάκρυα του και να το κάνει δικό του. Όπως ο Σέλντον στο Big Bang Theory πήρε δώρο μια χαρτοπετσέτα που χρησιμοποίησε ο Λέοναρντ Νιμόι, έτσι και αυτός ο Καταλανός είχε στα χέρια του το DNA του Μέσι. Αν έπαιζε σε κάποια ταινία, ίσως να σκεφτόταν να φτιάξει εργαστηριακά έναν νέο Μέσι.

https://www.intronews.gr/3401-2-o-lionel-messi-harise-6-ekatommiria-dolaria-ston-michael-jordan

Επειδή όμως είμαστε στην πραγματική ζωή, ο φίλαθλος της Μπαρτσελόνα θυμήθηκε ότι κάποτε κάποιος είχε βάλει σε δημοπρασία την τσίχλα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ή το παπούτσι που έφαγε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στο φρύδι και του σκίστηκε. Γι΄αυτό ακολούθησε την πεπατημένη και έχει θέσει τιμή αγοράς για το χρησιμοποιημένο χαρτομάντηλο στο 1 εκατομμύριο δολάρια, δηλαδή περίπου στα 860.000 ευρώ.

Καθώς το χαρτομάντηλο είναι πια ένα σύμβολο που στη Βαρκελώνη ειδικά θα μπορούσε να κοστίζει πολλά, δεν είναι απίθανο να πωληθεί, αν όχι σε αυτή την τιμή, σίγουρα σε μια τιμή που δεν θα ποντάραμε ποτέ ότι αξίζει ένα χαρτομάντηλο με δάκρυα και βλέννα. Έστω κι αν είναι του Λιονέλ Μέσι.