Το 2009, όταν αποχώρησε ο Cristiano, άφηνε τη Γιουνάιτεντ πρωταθλήτρια Αγγλίας και φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την προηγούμενη χρονιά το είχε κατακτήσει. Τότε στην ομάδα βρίσκονταν οι Edwin Van Der Sar, Owen Hargreaves, Tom Cleverly, Paul Scholes, Ryan Giggs, Gary Neville, Rooney, Ferdinand, Berbatov, Tevez, Carrick, Owen κ.α. Τώρα, που ο Cristiano Ronaldo επιστρέφει στο Old Trafford θα βρει μια εντελώς νέα γενιά, με τους τότε συμπαίκτες του να έχουν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Πρώτα και κύρια δεν υπάρχει ο Sir Alex Ferguson. Υπάρχει ο Solskjaer με τον οποίο έπαιξαν για λίγο μαζί. Ο Cristiano Ronaldo πηγαίνει στα μέρη που συστήθηκε ως top class ποδοσφαιριστής σε όλο το αθλητικό στερέωμα, όντας στα 36, σε έναν οργανισμό που τελευταία φορά σήκωσε τίτλο το 2017 και το πρωτάθλημα το 2013.

Για τους απανταχού φιλάθλους του ποδοσφαίρου είναι ένα ωραίο παραμύθι, ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει με αυτόν τον τρόπο, με τον Cristiano Ronaldo στην ομάδα που αγαπήθηκε περισσότερο απ΄οπουδήποτε.

https://www.intronews.gr/3771-2-david-beckham-arrosto-kontro-me-skarpini

Όλοι οι παλιοί συμπαίκτες του τον υποδέχθηκαν με χαρά μικρού παιδιού και ήρθε η στιγμή για τα δικά του λόγια. Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την ανακοίνωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Cristiano Ronaldo κάνει λόγο για ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και δεν ξεχνά τον Sir Alex.

«Όλοι όσοι με γνωρίζουν, γνωρίζουν την ατελείωτη αγάπη μου για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα χρόνια που πέρασα σε αυτόν τον σύλλογο όπου ήταν εκπληκτικά και ο δρόμος που κάναμε μαζί είναι γραμμένος με χρυσά γράμματα στην ιστορία αυτού του μεγάλου και εκπληκτικού συλλόγου.

Δεν μπορώ καν να εξηγήσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή, καθώς βλέπω την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ να ανακοινώνεται παγκοσμίως. Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, μετά από όλες τις φορές που επέστρεψα για να παίξω εναντίον της. Ενιωθα πάντα την αγάπη και τον σεβασμό από τους οπαδούς στις κερκίδες, ακόμα και ως αντίπαλος. Αυτό είναι απολύτως 100% το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα τα όνειρα!

Το πρώτο μου εγχώριο πρωτάθλημα, το πρώτο μου Κύπελλο, η πρώτη μου κλήση στην Εθνική Πορτογαλίας, το πρώτο μου Τσάμπιονς Λιγκ, το πρώτο μου Χρυσό Παπούτσι, η πρώτη μου Χρυσή Μπάλα, όλα γεννήθηκαν από αυτήν την ιδιαίτερη σχέση μου με τους Κόκκινους Διαβόλους. Η ιστορία έχει γραφτεί στο παρελθόν και θα γραφτεί για άλλη μια φορά! Εχετε το λόγο μου!

Εδώ είμαι! Επέστρεψα εκεί που ανήκω!Ας το κάνουμε για άλλη μια φορά!

Υ.Γ Αυτό είναι για σένα, Sir Alex».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)