Σε μια υπόθεση με πολλά επεισόδια που ενδεχομένως να μη διαλευκανθεί εντελώς με την κατάθεση του Ρούμπεν Σεμέδο αύριο, εξελίσσεται αυτή ανάμεσα στον αμυντικό του Ολυμπιακού και τη 17χρονη κοπέλα που τον κατηγορεί ότι την βίασε. Ο Ρούμπεν Σεμέδο έσπασε τη σιωπή του ενώπιον των δημοσιογράφων και φώναζε πως είναι αθώος και πως όλα γίνονται για να του αποσπάσουν χρήματα, όμως λίγο αργότερα η 17χρονη έκανε μια συγκλονιστική περιγραφή στην αστυνομία.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά» έλεγε ο Σεμέδο καθώς εξερχόταν από τον ανακριτή, απευθυνόμενος στους ρεπόρτερ. Ο 40χρονος συγκατηγορούμενος από τη Νιγηρία πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για τη δική του ανάκριση.

Η 17χρονη κοπέλα πάντως υποστηρίζει στην καταγγελία της ότι ο Σεμέδο την πήγε στο δωμάτιο του να κοιμηθεί, αφού την είχε βιάσει ο 40χρονος και της έλεγε «το ήθελες, δεν έγινε τίποτα». Μάλιστα, της έδωσε ένα κουκλάκι της κόρης του για να κοιμηθεί και, όπως ισχυρίζεται η κοπέλα, στη συνέχεια πήγε κι αυτός στο κρεβάτι μαζί της και τη βίασε.

«Πήγαμε σπίτι επειδή είχα πιει, δεν ήμουν καλά και πήγα για ύπνο. Ήρθε ο Τζ. και άρχισε να με ενοχλεί και εγώ του έλεγα ”όχι, όχι, όχι” και με βίασε κανονικά και εγώ συνέχισα να του λέω ”όχι, όχι, άσε με”. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελα. Άνοιξε ο Σεμέδο την πόρτα και μας είδε και την ξαναέκλεισε και μετά εγώ σε κάποια φάση έφυγα και βγήκα έξω από το δωμάτιο και άρχισα να κλαίω πάρα πολύ και μου έλεγε ο Σεμέδο ”σας είδα και το ήθελες” και του κάνω όχι”.

Θυμάμαι ο Σεμέδο να με βάζει για ύπνο τη δεύτερη φορά, να μου δίνει ένα αρκουδάκι της κόρης του, που είχε, ένα μεγάλο. Μου λέει ”πέσε, κοιμήσου με αυτό, πάρ’ το αγκαλίτσα, δεν έγινε κάτι”, και μετά να μπαίνει και να κάνει το ίδιο πράγμα. Κλείδωσε την πόρτα και έκανε το ίδιο πράγμα. Η Α. ήταν απέξω, άκουγε, και εγώ έλεγα να σταματήσει, δηλαδή το έκανα ξεκάθαρο και στους δύο πως δεν θέλω. Μετά σηκώθηκα από το κρεβάτι, όπως μπορούσα, έφυγα και ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκα και κάθισαν στο μπαλκόνι και η Α. πήγε μέσα με τον Σεμέδο»