Σε μια άλλη εποχή, η παρουσία των James Harden και Kevin Durant στα ελληνικά εδάφη, θα ήταν θέμα συζήτησης. Δύο υπεραστέρες του πιο εμπορικού και διαφημισμένου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο απολαμβάνουν λίγες ημέρες διακοπών στην Ελλάδα, πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν του NBA. Όταν όμως σε αυτή τη χώρα έχουμε τόσα χρόνια έναν νεώκοπο πρωταθλητή NBA και μάλιστα ως ηγέτη και πιο ακριβοπληρωμένο – ναι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο λέμε – η παρουσία των δύο δεν κάνει τόση αίσθηση.

Φυσικά, είναι τσάμπα διαφήμιση για το νησί και για την Ελλάδα να βρίσκονται αυτοί οι δύο εδώ. Κι όχι μόνο να κάνουν μπάνια στις πολλές και όμορφες παραλίες του νησιού, αλλά να βρίσκονται και στο νέο γήπεδο μπάσκετ στην Άνω Μερά.

Οι James Harden και Kevin Durant, οι δύο συμπαίκτες στους Brooklyn Nets, που θέλουν φέτος να πάρουν το πρωτάθλημα, πόζαραν δίπλα στον δήμαρχο της Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνο Κούκα, ο οποίος φρόντισε να θέσει εξ αρχής όρια και να τους πει ότι εδώ είναι Antetokounmpo Land.

Ο Kevin Durant φοράει ένα καπέλο, ενώ ο James Harden ποζάρει με σηκωμένα τα μανίκια και φαίνεται πως έχει πάρει κάποια περιττά κιλά που θα χρειαστεί να χάσει εν όψει της προετοιμασίας και της έναρξης των αγώνων.

«”Ποδαρικό” για το κλειστό μας γυμναστήριο που σε λίγο καιρό εγκαινιάζεται. Δυο σπουδαίοι Αμερικανοί καλαθοσφαιριστές έκαναν το ζέσταμά τους. Οι σταρ του ΝΒΑ Kevin Durant @easymoneysniper και James Harden @jharden13 συνδύασαν τις διακοπές με την προπόνηση και μετά από τις μοναδικές παραλίες του νησιού μας επέλεξαν να προπονηθούν στο κλειστό γυμναστήριο, στην Άνω Μερά.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό που αυτοί και άλλοι αστέρες του παγκόσμιου αθλητισμού (Μπενζεμά, Ντόντιτς κά) επέλεξαν τη Μύκονο ως τόπο διακοπών και βεβαίως ότι αξιοποιούν τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις (όπως έγινε και με το γήπεδο ποδοσφαίρου) για να γυμναστούν. Εμείς είμασταν εκεί τους υποδεχθήκαμε και τους ευχαριστήσαμε, αλλά ξεκαθαρίσαμε ότι είμαστε σταθερά με Γιάννη Αντεντοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς».

Προς το παρόν πάντως, Harden και Durant δεν έχουν κάνει καμία ανάρτηση στα προφίλ τους στο Instagram, ενδεχομένως γιατί ήρθα στα κλεφτά εν μέσω προετοιμασίας των Nets για τη νέα σεζόν του NBA και δε θέλουν να μαθευτεί.