Σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το έντερό του προχώρησε το περασμένο Σάββατο ο Βραζιλιάνος Pele, ο οποίος ενημέρωσε μόνος του τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του. Ο 80χρονος πρώην θρύλος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού, ο μόνος με 3 Παγκόσμια Κύπελλα, αποκάλυψε ότι του βρήκαν έναν όγκο, χωρίς να διευκρινίζει αν πρόκειται για καλοήθη ή κακοήθη.

«Αγαπητοί μου φίλοι, σας ευχαριστώ για τα θερμά σας μηνύματα. Ευχαριστώ τον Θεό που αισθάνομαι καλά και που επέτρεψα στον δρ. Fabio και τον δρ. Miguel να φροντίσουν την υγεία μου. Το περασμένο Σάββατο διαγνώστηκα με μια ύποπτη κάκωση στο παχύ έντερο κι εκεί ανιχνεύτηκε ένας όγκος. Ευτυχώς, έχω μάθει να πανηγυρίζω τις μεγάλες νίκες μαζί σας. Θα δώσω αυτή τη μάχη με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, με αισιοδοξία και χαρά γιατί θα περιτριγυρίζομαι από την οικογένεια και τους φίλους μου που με αγαπούν» έγραψε στη σχετική του ανάρτηση στο Instagram o Pele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pelé (@pele)

Τα μηνύματα που έλαβε ο Pele ξεκίνησα πριν μια βδομάδα, όταν είχε κυκλοφορήσει μια είδηση που τον ήθελε να λιποθυμάει και να εισάγεται στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο. Ο ίδιος προέβη σε μια διευκρινιστική δήλωση όπου εξηγούσε πως δε συνέβη κάτι τέτοιο και πως απλά μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει τυπικές εξετάσεις επειδή δεν είχε μπορέσει να τις κάνει όσο διαρκούσε η καραντίνα.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά τους τελευταίους 18 μήνες που ο Pele κλήθηκε να διαψεύσει έναν λάθος συναγερμό, καθώς στις αρχές του 2020 είχε κυκλοφορήσει είδηση που τον ήθελε να πάσχει από βαριά κατάθλιψη, σύμφωνα με λεγόμενα του γιου του, κάτι που δεν ίσχυε.