Το τένις είναι άθλημα για γερά νεύρα, πράγμα που δεν μας κάνει εντύπωση που πολλοί αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα, ξεφεύγουν με την ένταση και τα λόγια. Έχουμε δει πολλάκις να πετάνε ρακέτες και να μονολογούν με βρισιές, ωστόσο ποτέ μα ποτέ δεν έχει προσβάλει κάποιος τον αντίπαλο παίκτη.

Επομένως το περιστατικό με τη Γελένα Οσταπένκο είναι μια ασυνήθιστη στιγμή που δεν τιμά την αθλήτρια και προσβάλει σε μεγάλο βαθμό τη Μαρία Σάκκαρη. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 4-3 στο πρώτο σετ κόντρα στην Γελένα Οσταπένκο και όπως ήταν απόλυτα λογικό, πανηγύρισε.

https://www.intronews.gr/4885-2-i-sakkari-tha-ginei-xana-to-diko-mas-koritsi-tora

Οδεύοντας προς την καρέκλα της, όπως επιβάλλει ο κανονισμός μετά τα μονά games, έβγαλε μία κραυγή και έσφιξε την γροθιά της. Η Λετονή, σαφώς εκνευρισμένη, την έβρισε λέγοντας «γαμ%@#η που%$@», κάτι που η Μαρία Σάκκαρη άκουσε και δεν της χαρίστηκε.

Αμέσως διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, Καντέρ Νούνι, ο οποίος όπως ισχυρίστηκε, δεν άκουσε κάτι από τα χειροκροτήματα των θεατών. Η Μαρία Σάκκαρη ζήτησε την άμεση επέμβαση της επιδιαιτήτριας του τουρνουά της Οστράβα και πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να της μιλά έτσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAKKATTACK (@mariasakkari)