Στέφανος Τσιτσιπάς one man show και στο Indian Wells. Εδώ και 3 μήνες δεν πρέπει να έχει περάσει πάνω από βδομάδα που μια δήλωσή του ή μια συμπεριφορά του να μην αποτελεί αντικείμενο έντονου σχολιασμού και να δημιουργεί συγκρούσεις. Lovers vs Haters. Για άλλη μια φορά το ζήτημα του εμβολιασμού του έγινε… μεσανατολικο, με τον τενίστα να δέχεται ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει κάνει το εμβόλιο και να αρνείται να απαντήσει.

Μόλις πριν δύο εβδομάδες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μιλήσει στον Γιώργο Λιάγκα και με σκοπό να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα που ήταν οξυμμένα, ανέφερε ότι θα πάει να κάνει το εμβόλιο γιατί είναι το σωστό για την κοινωνία.

Τα εδώ πνεύματα μπορεί να εξημερώθηκαν, αλλά τα πνεύματα στο εξωτερικό δεν είναι κάτι που αφορά τον Τσιτσιπά. Γι΄αυτό και δεν είχε κανένα πρόβλημα να δημιουργήσει αναταραχή στη συνέντευξη Τύπου για την πρεμιέρα του στο Indian Wells, όπου είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του τουρνουά.

Πρώτα, αναφέρθηκε στα toilet breaks που αποτέλεσαν επίκεντρο των συνεντεύξεων στο US Open, λέγοντας πως στο Indian wells δεν θα ισχύσει κάτι τέτοιο.

«Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν είναι έτσι και χρειαζόταν να αλλάξω μέχρι και τις κάλτσες μου. Εδώ δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας, άρα λιγότερα breaks και λιγότερα παράπονα».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν έχει κάνει το εμβόλιο, παρέπεμψε τον δημοσιογράφο στο ιατρικό απόρρητο και δεν απάντησε.

«Συγνώμη αλλά δεν πρόκειται να σας πω στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε πάντως τον ενθουσιασμό του που αγωνίζεται στο τουρνουά και έχει στόχο να το κατακτήσει για να φτάσει τις 2 κατακτήσεις σε ATP Masters 1000. «Το Indian Wells είναι ένα απ΄τα καλύτερα τουρνουά στον κόσμο και κάθε παίκτης είναι ενθουσιασμένος όταν βρίσκεται εδώ. Είναι τόσο καλή η οργάνωση, που τόσο εδώ όσο και στο Μαϊάμι, έχω την αίσθηση ότι αγωνίζομαι για κάποιο Grand Slam» είπε χαρακτηριστικά.

* Φωτογραφία: Instagram