Η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα είναι αναντίρρητα ένα εξαιρετικό σύνολο, το περσινό νταμπλ μιλάει από μόνο του. Εχθρός του καλού, όμως, είναι το καλύτερο. Και είναι λογικό η επιστροφή του Εζέκιελ Πόνσε να ξυπνάει κύματα χαράς στους φίλους της Ένωσης. Ξέρουν γαρ ακριβώς τι τους (ξανά)έρχεται!

Ο Αργεντινός επιθετικός φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, ως δανεικός τότε από τη Ρόμα, τη σεζόν 2018-19. Με 21 γκολ σε συνολικά 43 εμφανίσεις άφησε τις καλύτερες των αναμνήσεων.

Η ΑΕΚ έψαξε μεθοδικά το πώς θα μπορούσε να τον κάνει εκ νέου δικό της και τα κατάφερε, ερχόμενη σε συμφωνία με την Έλτσε. Αντί 4 εκατ. ευρώ. Ενώ ο παίκτης θα πάρει συμβόλαιο με απολαβές περί το 1 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ποσά που δείχνουν σαφώς πόσο ήταν αποφασισμένοι στην Ένωση για να κάνουν πράξη αυτή τη μεταγραφή.

Παίζει πιθανότατα με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Πόνσε

Ο Πόνσε απέδωσε εξαιρετικά σε μια ΑΕΚ που ήταν πολύ χαμηλότερης δυναμικής σε σχέση με την τρέχουσα. Βάσιμη η υπόθεση για κάτι ακόμα καλύτερο σε αυτό το part 2 της μεταξύ τους σχέσης. Παίζοντας μαζί με τον Λιβάι Γκαρσία, που μόλις ανανέωσε.

Να τονίσουμε πως ο Αργεντινός θα έχει πιθανότατα δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για το Champions League. Δεν έχει προφανώς δηλωθεί στην αρχική λίστα, αλλά η UEFA δίνει το δικαίωμα για αλλαγή ως το βράδυ της Δευτέρας (7/8).