Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο «ίδιο έργο θεατές»; Οι φίλοι της ΑΕΚ καθόλου δεν χαλιούνται με αυτήν την εξέλιξη. Καθότι όλα δείχνουν πως ο Νόρντιν Άμραμπατ θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας τους και την επόμενη σεζόν. Παρότι αρχικά είχε εκφράσει την επιθυμία να γυρίσει στην Ολλανδία. Όπως πέρυσι.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ήταν η προσωπική παρέμβαση του Ματίας Αλμέιδα που ανέτρεψε τα δεδομένα. Τελευταία στιγμή, που λέμε. Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο οριακό το ζήτημα. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής έψαξε την προοπτική επιστροφής στην Eredivisie αλλά χωρίς να έχει κλείσει την πόρτα στην Ένωση.

Ο Άμραμπατ θα ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ΑΕΚ

Από τη στιγμή που δεν βρήκε κάτι που να τον ικανοποιεί εκεί, ο Άμραμπατ ανανέωσε την επικοινωνία του με τους νταμπλούχους Ελλάδας, με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν πρακτικά σε όλα για επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας για ακόμη ένα χρόνο.

Δεν έχει ακόμα κλείσει οριστικά το θέμα. Αλλά είναι μάλλον τυπικό εδώ που έφτασαν τα πράγματα. Και αναμένεται έτσι λίαν συντόμως να υπάρξει το επίσημο «we have a deal». Με τον παίκτη να εντάσσεται αμέσως μετά στην προετοιμασία της ‘Ένωσης στην Ολλανδία. Προς μεγάλη χαρά του Αλμέιδα.