Το πικάρισμα προς τη Ρόμα για την απώλεια του Europa League, δεν έχει τελειωμό στην Ιταλία, με τους οργανωμένους Λατσιάλι να μην μην φαίνονται διατεθειμένοι να… κόψουν την πλάκα, επιστρατεύοντας μέχρι και τον διαιτητή του τελικού, Άντονι Τέιλορ, διόλου τυχαία βέβαια.

Στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στο ματς με την Έμπολι εντοπίστηκε… χορευτής φλαμένκο (ώστε να παραπέμπει στη Σεβίλλη), ενώ σηκώθηκαν και πανό με το πρόσωπο του Άντονι Τέιλορ, διαιτή της αναμέτρησης του τελικού.

Ειδικά όμως για τον Άγγλο διαιτητή, μια και προκάλεσε έξαλλες διαμαρτυρίες στους «τζιαλορόσι» συνολικά με τις αποφάσεις του, οι εκδηλώσεις λατρείας στο πρόσωπό του είναι ασταμάτητες.

Με αφορμή λοιπόν το «στόλισμα» από τον Ζοσέ Μουρίνιο στο πάρκινγκ του γηπέδου, την επίθεση από οπαδούς μετά τον αγώνα και στο αεροδρόμιο και γενικότερα την οργή της Ρόμα απέναντί του, σύνδεσμος οργανωμένων της Λάτσιο από την Πομέτσια, έτεινε χείρα φιλίας, ενώ σε σχετική ανακοίνωση αναγράφεται:

«Σύμφωνα με τη ρητή επιθυμία των μελών μας, θα ανακηρύξουμε επίτιμο μέλος τον Άντονι Τέιλορ.

Έχει πέσει θύμα βάρβαρης επιθετικότητας από τους οπαδούς της Ρόμα μετά την ολοκλήρωση του συναρπαστικού και απολαυστικού τελικού του Europa League.

Καλούμε τα μέλη μας να προσέλθουν μαζικά σε αυτή την εκδήλωση».