Το ξέσπασμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το Game 5 τη σειράς με τους Χιτ, όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι οι Μπακς απέτυχαν την φετινή σεζόν λόγω του αποκλεισμού τους, εξακολουθεί να γνωρίζει την αποθέωση από πολλούς ανθρώπους του αθλητισμού.

«Μου φαίνονται θεαματικά λόγια και δεν έχω τίποτα να προσθέσω. Το μοιράζομαι 100%, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή! Δεν μπορείς να μιλάς για αποτυχίες. Αποτυχία είναι όταν δεν προσπαθείς να κάνεις πράγματα, δεν προσπαθείς για το καλύτερο που μπορείς», προσυπέγραψε ο Κάρλο Αντσελότι.

«Όταν δίνεις τα πάντα και έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου, δεν μπορείς να μιλάς για αποτυχίες. Μερικές φορές τα πράγματα πάνε καλά και μερικές φορές όχι. Έχω ένα βαρέλι γεμάτο τίτλους, αλλά αν υπολογίσω αυτούς που έχω χάσει, γίνεται σπίτι, όχι βαρέλι!.

Τα λόγια του (σ.σ. Αντετοκούνμπο) είναι θεαματικά και δεν περιορίζονται μόνο στον αθλητισμό», συμπλήρωσε με εξόχως παραστατικό τρόπο ο σπουδαίος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, το παλμαρέ του οποίου «κόβει» την ανάσα, καθώς σε αυτό βρίσκει κανείς μεταξύ άλλων τέσσερα Champions League αλλά και τρόπαια στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.