Με σκοπό να γιορτάσει τα 20 χρόνια της Continental GT, η Bentley Motors διοργανώνει ένα τετράμηνο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μοναδικά μοντέλα, test-drives και εκδηλώσεις με εκκίνηση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης με το ντεμπούτο μιας μοναδικής Continental GTS. Αυτό το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο παρουσιάζει πολλά ειδικά χαρακτηριστικά της Mulliner, όπως αναμνηστικά σήματα, ένθετα και μοτίβα σχεδίασης που σηματοδοτούν τα 20 χρόνια του μοντέλου που καθόρισε τη σύγχρονη εποχή της Bentley Motors.

Το εξωτερικό της ιδιαίτερης GTS για τη Σαγκάη είναι το εντυπωσιακό σκούρο γκρι μεταλλικό χρώμα με τον κωδικό Magnetic, που συμπληρώνεται από μαύρο χρώμιο και μαύρες σπορ 10άκτινες ζάντες 22 ιντσών, αλλά και με μια πινελιά χρωματικής αντίθεσης που παρέχουν οι κόκκινες δαγκάνες φρένων. Το μαύρο-κόκκινο θέμα μεταφέρεται στο εσωτερικό, με φινίρισμα σε διχρωμία σε δέρμα Beluga και Hotspur με Piano Black.

Ένα κατά παραγγελία εσωτερικό διαθέτει τη μοναδική χρωματική παλέτα Mulliner, όψεις και λεπτομέρειες στο ύψος της μέσης διπλού φινιρίσματος και λεπτομέρειες στην κεντρική κονσόλα και στις εισόδους των θυρών. Ο καπλαμάς στην ανώτερη περιοχή είναι σε απόχρωση Granite Stone, δίνοντας ένα μοναδικό φινίρισμα στην αφή, ενώ πιο χαμηλά είναι σε Grand Black και διαθέτει επικάλυψη χαραγμένη με λέιζερ για τον εορτασμό των 20 χρόνων της Continental GT. Μια κόκκινη λωρίδα χωρίζει τα δύο φινιρίσματα, εκτείνεται οριζόντια κατά μήκος από πόρτα σε πόρτα, διασχίζοντας τα πάνω πτερύγια των σφαιρικών αεραγωγών.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες στο 4troxoi.gr