Με το νέο «ευρωπαϊκό» Bronco η Ford επιχειρεί να προσδώσει στην γκάμα των επιβατικών μοντέλων της που προορίζονται και πωλούνται στη γηραιά ήπειρο μια αμερικανική και σαφώς πιο περιπετειώδη αύρα. Και όλα αυτά σε ένα «πακέτο» με ξεχωριστό στιλ, ιδιαίτερες λύσεις σε ότι αφορά το αμάξωμα και μοναδικές, όπως επικαλούνται οι δημιουργοί του, δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου.

Χωρίς να δίνει σαφείς πληροφορίες, η Ford αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το νέο Bronco 4×4 θα εισαχθεί στην Ευρώπη σε περιορισμένες… ποσότητες και σε επιλεγμένες αγορές μέσα στο τρέχον έτος.

Εμπνευσμένη από τις κορυφαίες ικανότητες, το διασκεδαστικό χαρακτήρα στην οδήγηση και την αίσθηση ελευθερίας του αρχικού Bronco, η ομάδα σχεδιασμού του νέου μοντέλου πραγματοποίησε μία ψηφιακή σάρωση πλήρους μεγέθους του θρυλικού off-roader πρώτης γενιάς προκειμένου να διασφαλίζει ότι οι αναλογίες του αμαξώματος και το άμεσα αναγνωρίσιμο σχήμα του θα παρέμεναν βασικά στοιχεία και στη σύγχρονη εκδοχή του. Έτσι, οι κοντοί πρόβολοι και οι τετραγωνισμένες γραμμές το καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο, συμβάλλοντας συγχρόνως στις εξαιρετικές off-road επιδόσεις του.

Το νέο Bronco διακρίνεται από την πλήρους πλάτους μάσκα και τους εμβληματικούς στρογγυλούς προβολείς που συνδυάζονται με τις επίπεδες επιφάνειες του αμαξώματος, οι οποίες καθιστούν πιο ευδιάκριτες τις εξωτερικές γωνίες του οχήματος για ευκολότερους ελιγμούς και έλεγχο σε απαιτητικές, εκτός δρόμου συνθήκες.

Τα μπροστινά φτερά διαθέτουν επίσης τα αποκαλούμενα trail sights – που δεν είναι τίποτα περισσότερο από υπερυψωμένα τμήματα που βοηθούν το οδηγό να εντοπίζει τις γωνίες του οχήματος, ενώ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως σημεία πρόσδεσης προκειμένου να υποστηρίξουν βάρος που φτάνει τα 68 κιλά για τη μεταφορά μεγαλύτερων αντικειμένων όπως σανίδες του σερφ ή κανό.

Διαβάστε όλα τα χαρακτηριστικά του Ford Bronco στο 4troxoi.gr