Ο γύρος αλλαγών και αναβαθμίσεων για τα μοντέλα της Mercedes συνεχίζεται σήμερα με την GLS, η οποία ακολουθεί ανάλογους βηματισμούς με την πρόσφατα ανανεωμένη GLC αλλά και τη μεγαλύτερη σε σχέση με την τελευταία GLE.

Σχεδιαστικά οι αλλαγές είναι επιδερμικές, με τη μάσκα να κοσμείται από το φινίρισμα Silver Shadow, ενώ επεμβάσεις έχουν γίνει τόσο στις μάσκα και τους αεραγωγούς των προφυλακτήρων όσο και στα πίσω φωτιστικά σώματα. Την ίδια στιγμή οι νέες επιλογές εξωτερικών χρωμάτων είναι οι Twilight Blue Metallic και Manufaktur Alpine Grey Non-Metallic.

Στο στάνταρ επταθέσιο εσωτερικό, το σύστημα infotainment, γνωστό με την ονομασία MBUX, προσφέρει νέες επιλογές απεικόνισης με τρία στυλ γραφικών (Classic, Sporty, Discreet). Οι οδηγοί μπορούν επίσης να επιλέξουν μέσα από επτά συνδυασμούς χρωμάτων, ενώ διαθέσιμο είναι και το mode με την ονομασία Off-Road, στην οποία απεικονίζονται πληροφορίες όπως οι γωνίες κλίσης του οχήματος, η πυξίδα και μια προβολή του κάτω μέρους τους οχήματος μέσω κάμερας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο 4troxoi.gr