Αυτόν το μήνα ταξιδεύουμε σε έναν εξαιρετικό προορισμό για μια ημερήσια απόδραση, ο οποίος όμως αποτελεί και ιδανική βάση για όμορφες εκδρομές στην ευρύτερη περιοχή.

Στο Δήμο Λεβαδέων, λοιπόν, και με τις πολλές και οικονομικές επιλογές, τα γνωστά highlight, όπως είναι οι Πηγές Κρύας, το Μαντείο Τροφωνίου, το Μεσαιωνικό Κάστρο, το Πέτρινο Θέατρο αλλά και ο οικισμός Ζερίκι (τοποθεσία Ελικώνας), η περιοχή Αρβανίτσα και η πιο απομακρυσμένη Δαύλεια, στην πίσω μεριά του Παρνασσού. Μαζί μας σε αυτό το ταξιδιωτικό το Renault Austral, η πιο πρόσφατη προσθήκη στο στρατηγικό πλάνο των Γάλλων με την ονομασία «Renaulution», που προβλέπει την επανατοποθέτηση της Renault στην αγορά.

Renault Austral: Φιλοξενία πόλης και οχήματος

Η Λιβαδειά, ή Λεβαδειά (παλαιότερα), ή Λεβάδεια (αρχαία ονομασία) είναι πόλη της Στερεάς Ελλάδας και πρωτεύουσα του Νομού Βοιωτίας. Από την Αθήνα βρίσκεται σε απόσταση περίπου μιάμισης ώρας, γεγονός που την καθιστά μια ιδανική πρόταση για αυτό που λέμε… «πάμε εκδρομή για καφέ και φαγητό;». Η πόλη βρίσκεται σε υψόμετρο 160 μέτρων, στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού, 130 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας, περίπου 30 χιλιόμετρα από την πλησιέστερη ακτή του νομού (Παραλία Διστόμου, όπου βρίσκεται ο οικισμός Άσπρα Σπίτια) και 57 χιλιόμετρα από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού.

Διαβάστε όλο το οδοιπορικό στο 4troxoi.gr