ΠΑΟΚ και Άρης έμαθαν αντίπαλους αν και εφόσον προκριθούν στα πλέι οφ του Conference League, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό αν δεν τα καταφέρει κόντρα στην Γκενκ στο πλαίσιο του Europa League. Σε μια μέρα με κρίσιμες κληρώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο που ευελπιστεί να φορέσει για τα καλά… μακρυμάνικα στην Ευρώπη.

Ο Δικέφαλος πρέπει πρώτα να προσπεράσει το εμπόδιο της Χάιντουκ Σπλιτ στον 3ο προκριματικό γύρο. Σε περίπτωση που τα καταφέρει κόντρα στους Κροάτες, τότε θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) – Χαρτς (Σκωτία) στα πλέι οφ της 3ης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το πρώτο ματς θα γίνει εκτός έδρας στις 24 Αυγούστου και ο επαναληπτικός μια εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα (31 Αυγούστου).

Οι «κίτρινοι» κληρώθηκαν με το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας (Τουρκία) – Νέφτσι (Αζερμπαϊτζάν), ο πρώτος αγώνας θα είναι στις 24 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά (31 Αυγούστου). Όλα αυτά, εφόσον βέβαια έχουν αποκλείσει νωρίτερα την Ντινάμο Κιέβου.

Οι «ερυθρόλευκοι», από μεριάς τους, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Άδανα Ντεμίρσπορ (Τουρκία) – Όσιγιεκ (Κροατία) με πρώτο παιχνίδι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 24 Αυγούστου και τη ρεβάνς μια εβδομάδα μετά, αν τους αφήσει εκτός Europa League η Γκενκ.