Ο Cristiano Ronaldo δεν θα βρίσκεται στην 11άδα που θα αγωνιστεί στο ματς της Premier League, Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του νεογέννητου γιού του, ο 37χρονος πήρε άδεια πένθους. «Η οικογένεια είναι πιο σημαντική από απ’όλα και ο Ronaldo στηρίζει τους αγαπημένους τους στην εξαιρετικά δύσκολη αυτή στιγμή.

Έτσι, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως δεν θα συμμετέχει στο ματς ενάντια στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ το απόγευμα της Τρίτης και υπογραμμίζουμε το αίτημα της οικογένειας για διακριτικότητα» αναφέρει το site του βρετανικού ομίλου.

«Όλοι μας εδώ στην ομάδα της Λίβερπουλ στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε εσένα, τη Georgina και την οικογένειά σας» ανέφερε σε ανακοίνωσή η Λίβερπουλ.  H Μάντσεστερ επίσης μέσω ενός tweet δήλωσε την συμπαράστασή της σε εκείνος και την σύζυγό του.

Η σύζυγος του, Georgina Rodriguez, ήταν έγκυος σε δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Το κορίτσι είναι υγιέστατο αλλά δυστυχώς το αγόρι δεν τα κατάφερε. Η γέννα αναμενόταν τον Ιούνιο όμως λόγω επιπλοκών, η Georgina γέννησε πρόωρα.

Η είδηση προκάλεσε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στα social media, με τους χρήστες να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στο ζευγάρι. Η αδερφή του ποδοσφαιριστή, Κatia Aveiro, έκανε μια σχετική ανάρτησή της στο Instagram. Η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον πατέρα τους, Denis, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

«Ο μικρός μας άγγελος είναι στην αγκαλιά του πατέρα μας. Και το μικρό μας κορίτσι είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σας αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Τσιτσιπάς: Εντυπωσιακή νίκη επί του Schwartzman στο Monte Carlo – Με διπλή κωλοτούμπα η πρόκριση στους 4

Simone Biles: «Το να αποσυρθώ από τους Ολυμπιακούς ήταν ό,τι καλύτερο έχω κάνει»

Cristiano Ronaldo: Ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου που περίμενε με τη Georgina