Συγκίνηση προκαλεί με την νέα του ανάρτηση στο Instagram ο ποδοσφαιριστής Cristiano Ronaldo, ο οποίος ποζάρει κρατώντας την νεογέννητη κόρη του, της οποίας το δίδυμο αδερφάκι δεν τα κατάφερε στην γέννα. Η λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας γράφει «παντοτινή αγάπη» και ο διάσημος μπαμπάς κοιτάει τρυφερά το λίγων ημερών μωρό του.

Η φωτογραφία σημειώνει ρεκόρ αντιδράσεων με 5.4 εκατομμύρια likes μέσα σε μόλις μία ώρα. Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει ακόμη ποιο θα είναι το όνομα της μικρής.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ο δημοφιλής παίκτης της Manchester United και η σύντροφός του Georgina Rodriguez ανακοίνωσαν τον θάνατο του αγοριού τους μέσω Instagram στις 18 Απριλίου, επιβεβαιώνοντας ότι η δίδυμη αδερφού τα κατάφερε.

«Άγγελέ μας, θα σε αγαπάμε για πάντα» γράφει ο star του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo. «Μόνο η γέννηση της μικρής μας μας δίνει δύναμη σε αυτήν την θλίψη».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της 28χρονης Gio, όπως την αποκαλεί ο Cristiano, έγινε τον Οκτώβριο του 2021 σε ένα συγκινητικό βίντεο στο οποίο συμμετέχουν και τα άλλα παιδιά του ποδοσφαιριστή.

Η Gio με την σειρά της, ανέβασε μία φωτογραφία με τον Cristiano να δείχνει τον ουρανό με το χέρι του, σαν να τείνει το χέρι του προς το χαμένο του γιο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Cristiano Ronaldo: Ανακοίνωσε τον θάνατο του γιου που περίμενε με τη Georgina

Cristiano Ronaldo: Δεν θα παίξει στο ματς με τη Λίβερπουλ λόγω του θανάτου του γιού του

Cristiano Ronaldo: Η πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του – Τι έγραψε ο ποδοσφαιριστής