Την αποβολή του αγέννητου γιου του που κυοφορούσε η Georgina Rodriguez ανακοίνωσε ο Cristiano Ronaldo με ανάρτησή του στο Instagram. Ο 37χρονος Πορτογάλος και η σύζυγός του περίμεναν δίδυμα, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι, όμως μια εμπλοκή στην εγκυμοσύνη φαίνεται πως έφερε τον θάνατο για το αγοράκι. Στην ανάρτησή του ο CR7 εξηγεί ότι η Georgina είχε εισαχθεί σε κλινική για να γεννήσει και το αγοράκι πέθανε αφού έγινε ο τοκετός, ενώ το κοριτσάκι γεννήθηκε υγιές.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε πως το μωρό αγοράκι μας πέθανε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορούν να νιώσουν οι γονείς. Μόνο η γέννηση της κόρης μας μας δίνει την δύναμη να αντέξουμε και να έχουμε ελπίδα και κάποια χαρά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για την τρομερή φροντίδα και στήριξή τους. Είμαστε διαλυμένοι από αυτή την απώλεια και ζητάμε με ευγένεια να σεβαστείτε αυτές τις δύσκολες στιγμές στην ιδιωτική μας ζωή. Μικρό μας αγόρι, είσαι ο άγγελος μας, θα σε αγαπάμε πάντα», έγραψε ο Cristiano Ronaldo στη σχετική ανάρτηση που έκανε πριν μερικές ώρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ο Cristiano είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο πως η Georgina Rodriguez ήταν έγκυος σε δίδυμα και τα τελευταία 24ωρα η σύζυγός του ήταν ετοιμόγεννη, με τον Cristiano να πηγαίνει στο νοσοκομείο λίγα 24ωρα μετά το δεύτερο χατ-τρικ του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να υποδεχθούν μαζί τα δύο μωρά. Τελικά, το αγοράκι δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Cristiano Ronaldo – Messi: Η διαφορά τους που συντηρεί την κόντρα για το ποιος από τους 2 είναι ο κορυφαίος

Cristiano Ronaldo: «Siuuu»…Πανηγυρίζει για τους 400 εκατ. ακόλουθους στο Instagram με ένα βίντεο

Cristiano Ronaldo: Παρουσιάζει την συλλογή με τα υπερπολυτελή αμάξια του αξίας 34 εκατ. δολαρίων