«Δαιμόνιο» του marketing είναι από ό,τι φαίνεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχει βαλθεί ντε και καλά όπου σταθεί και όπου βρεθεί να διαφημίζει την Ελλάδα, με κάπως περίεργο τρόπο.

Μία ζητάει Harrods στην Ελλάδα, μία μοιράζει άκυρα facts για τον εθνικό ύμνο της, μία επαινεί το τζατζίκι και τώρα θεώρησε ότι θα ανέβουν οι πωλήσεις του ελαιόλαδου και της ρίγανης με το να πει σε συνέντευξη στο BBC ότι τα βάζει στα μαλλιά του για να διατηρήσει όμορφα. 

Το οποίο ήταν, φυσικά, μία πλάκα. 

Όταν ρωτήθηκε σήμερα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας από δημοσιογράφο του sdna.gr είπε ότι οι δηλώσεις που έκανε στο BBC για τα μαλλιά του ήταν μια… «τρολιά». «Δε νομίζω να τα πιστεύεις αυτά τα πράγματα», απάντησε γελώντας. «Ήταν μια τρολιά, ήθελα να κάνω μια πλάκα, να γίνω πιο… δημιουργικός», δήλωσε.

Φεύγοντας από την αίθουσα φώναξε: «Να προβάλλουμε και τα ελληνικά προϊόντα».

Ελπίζουμε να μην άρχισε ο κόσμος να βάζει ελαιόλαδο και ρίγανη στα μαλλιά του για να γίνουν όμορφα σαν του Στέφανου. Γιατί οκ, ομολογουμένως, έχει πολύ όμορφα μαλλιά.

Αρχικά, το ελαιόλαδο έχει πολύ μεγάλα μόρια, τα οποία δεν απορροφούνται από την τρίχα της κεφαλής. Έτσι, απλά λαδώνεις τα μαλλιά σου χωρίς να τους κάνεις τίποτα. Επίσης, σε συνδυασμό το την ρίγανη, η οποία δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να τα βαραίνει και να τα βρωμίζει, θα μυρίζεις σαν χαλασμένη χωριάτικη σαλάτα.

Στέφανε, μας διαφημίζεις αρκετά με τους τίτλους που κερδίζεις. Είσαι ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών. Μείνε πιστός στο παιχνίδι σου και άσε τις τουριστικές καμπάνιες για τον ΕΟΤ.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Βάζω ελαιόλαδο και ρίγανη στα μαλλιά μου» – Τι άλλα γιατροσόφια χρησιμοποιεί