Διακόπηκε οριστικά το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπέτις και τη Σεβίλλη για το Κύπελλο Ισπανίας για τη φάση των «16» , μετά τη ρίψη αντικειμένου από την εξέδρα μετά το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων. Πάνω στους πανηγυρισμούς μια σιδερένια ράβδος εκτοξεύτηκε και χτύπησε τον μέσο της Σεβίλλης, Τζουάν Χορδάν, ο οποίος έπεσε κάτω.

Αφού ο αγώνας διακόπηκε, ο διαιτητής έστειλε τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια, αποφασίζοντας στη συνέχεια το οριστικό τέλος. Μάλιστα, η ισπανική ομοσπονδία τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι καταδικάζει κάθε μορφή βίας στα γήπεδα. Η Ομοσπονδία είναι και η αρμόδια για να αποφασίσει για την τύχη της αναμέτρησης.

Στο σημείο εκείνο το σκορ ήταν 1-1 με τον Ναμπίλ Φεκίρ να ισοφαρίζει την Σεβίλλη με απευθείας εκτέλεση κόρνερ για την Μπέτις στο 39′, το γκολ του Αλεχάντρο Γκόμεζ, που είχε βάλει μπροστά στο σκορ του φιλοξενούμενους στο 35′.

O παίκτης της Μπέτις, Βίκτορ Καμαράσα, έκανε σχετική ανάρτηση στο twitter λίγη ώρα μετά τη ματαίωση του ματς. Άφησε αιχμές κατά του Ζουλιέν Λοπετέγκι και του τραυματισμού του μέσου της Σεβίλλης. Υποστηρίζει ότι ο τεχνικός των Σεβιγιάνων έδωσε οδηγίες στον Χορδάν να κάνει τον ζαλισμένο. Και δεν έφτανε μόνο αυτό. Δήλωσε ότι τον άκουσαν όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένου και του τέταρτου διαιτητή. Σκοπός ήταν και η διακοπή του ματς. Επίσης, το tweet έκαναν repost και συμπαίκτες του όπως ο Χουάν Μιράντα, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά.

https://www.youtube.com/watch?v=xrPfhE7iuNQ