Τα σενάρια διαζυγίου Ρονάλντο- Νασρ φουντώνουν μια και το κλίμα φαίνεται να μη σηκώνει άλλο τον πορτογάλο σταρ, όπως τουλάχιστον έγινε πρόσφατα σαφές και από τα χείλη του προέδρου του συλλόγου που δήλωνε πως εξαπατήθηκε όταν πείστηκε για την εν λόγω μεταγραφή.

Στην Σαουδική Αραβία πάντως, φαίνεται ότι δεν έχουν ικανοποιηθεί από τα νούμερα που ως τώρα γράφει ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ούτε από την συμπεριφορά του. Υπενθυμίζεται ότι, ο Ρονάλντο συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 200.000.000 ετησίως μέχρι και το 2025.

Δημοσίευμα της National πάντως, θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Πορτογάλο μία θέση στην ομάδα, όχι όμως σαν ποδοσφαιριστής, αλλά σαν πρεσβευτής της «Βασίλισσας».

Χαρακτηριστικά, η El Nacional έγραψε:

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει εγγυηθεί ήδη πως ο Ρονάλντο θα δουλέψει σίγουρα κάπου στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Προφανώς όμως όχι σαν παίκτης, καθώς θεωρεί αυτό τον «κύκλο» πλέον κλειστό».

Φυσικά σαν ποδοσφαιριστής ο Ρονάλντο έχει αφήσει Ιστορία με την φανέλα της «Βασίλισσας» καθώς πέτυχε 451 γκολ σε 438 συμμετοχές και είναι ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του συλλόγου.

Με την ομάδα κατέκτησε 4 UEFA Champions League, τρία Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία UEFA Super Cup, δύο πρωταθλήματα Ισπανίας και δύο Κύπελλα Ισπανίας.