Φετίχ με τις δημοσιογράφους πρέπει να έχει ο Ίκερ Κασίγιας, αφού μετά τη Σάρα Καρμπονέρο, με την οποία ήταν μαζί για 12 χρόνια, τώρα έχει σχέση με άλλη δημοσιογράφο, από την Ιταλία αυτή τη φορά.

Με την Καρμπονέρο γνωρίστηκαν το 2009 και έχει μείνει στη μνήμη το φιλί που της έδωσε όταν του έπαιρνε συνέντευξη μετά τον τελικό του Μουντιάλ το 2010 στη Νότιο Αφρική. Το 2014 έκαναν το πρώτο τους παιδί και το 2016 παντρεύτηκαν, για να έρθει ακόμα ένα παιδί. Όμως, το 2021, κι ενώ υπήρχαν συνέχεια φήμες πως ο Κασίγιας δεν είναι και πολύ πιστός, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους.

Δύο χρόνια μετά, ο Ίκερ Κασίγιας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, με τα ρεπορτάζ να τον συνδέουν ερωτικά με μια Ιταλίδα δημοσιογράφο, την Εύα Τζίνι, που εργάζεται στο Inter TV, το δίκτυο της Ίντερ.

Με την Εύα γνωρίστηκαν στα παιχνίδια ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ της Ίντερ με την Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, και από τότε υπάρχει ένα έντονο φλερτ του 42χρονου με την 30χρονη δημοσιογράφο που όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σύγχρονη λογοτεχνία στο Μιλάνο, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Μάλιστα, ανέβασε κι ένα story από τη Μαδρίτη, όπου επισκέφτηκε το Tatel, εστιατόριο γνωστό ως στέκι των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Μαδρίτης, πρώην και νυν.

Όπως φαίνεται και στις αναρτήσεις της στο Instagram, η Εύα Τζίνι είναι εξίσου εντυπωσιακή με την Καρμπονέρο. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα, είχε επισκεφθεί τη Μύκονο.