Σε μια προσπάθεια να αυξήσει την προσέλευση του κόσμου, η Η Φορτούνα Ντίσελντορφ, αποφάσισε να προσφέρει στους οπαδούς της και σε όποιον θέλει, δωρεάν είσοδο στους εντός έδρας αγώνες της. Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιδέα με την οποία θα πειραματιστεί ο γερμανικός σύλλογος προκειμένου να γεμίσει το γήπεδό του, χωρητικότητας 54.600 θέσεων.

Αυτή τη στιγμή, είναι στην έκτη θέση της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας ο σύλλογος και κατά μέσο όρο συγκεντρώνει 29.503 θεατές στην «Merkur-Spiel-Arena».

Την πληροφορία αποκάλυψε ο ίδιος σύλλογος μέσω επιστολής προς τους συνεργάτες του, όπως ανακοίνωσε το «Kicker», ενώ πρόκειται να ξεκινήσει να εφαρμόζει την εν λόγω τακτική από την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με εσωτερικό σημείωμα που διανεμήθηκε σε χορηγούς και συνεργάτες αυτή την εβδομάδα, η πρωτοβουλία «Φορτούνα για όλους» θα έχει ως στόχο να: «δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους οπαδούς να παρακολουθήσουν δωρεάν τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος – είτε πρόκειται για μέλη, είτε για κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, είτε για οργανωμένους υποστηρικτές, είτε για τακτικούς επισκέπτες, είτε για οπαδούς εκτός έδρας».

Η εκστρατεία θα ξεκινήσει πιλοτικά για τρεις αγώνες της επόμενης σεζόν, σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, προτού επεκταθεί σε όλα τα εντός έδρας ματς.