Ο Ντάντε Έξουμ πήρε κανονικά μέρος στο Game 3 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ (στη νίκη των Μαδριλένων με 80-82) παρά το γεγονός ότι μετά τη… δολοφονική λαβή του Γκέρσον Γιαμπουσέλε στη σύρραξη στο Game 2 είχε τραυματιστεί και αναφέρθηκε ότι από θαύμα γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό. Το γεγονός ότι δεν απουσίασε από το παιχνίδι δημιούργησε θεωρίες συνωμοσίας. Και η σερβική ιστοσελίδα mozzartsport.com θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στην θέση τους.

Με αρκετούς φιλάθλους να έχουν αποφασίσει να λοιδορήσουν την Παρτίζαν και τον Έξουμ, λέγοντας ότι δραματοποίησαν την κατάσταση του Αυστραλού, η σερβική ιστοσελίδα εξασφάλισε φωτογραφίες από την στιγμή της αποθεραπείας του Έξουμ και τις δημοσίευσε.

Σε αυτές φαίνεται ότι το δάκτυλο του αριστερού του ποδιού είναι μελανιασμένο, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι αυτή η μελανιά οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τραυματιστεί ο τένοντας που το κινεί. Όπως αναφέρεται μάλιστα, ο Έξουμ θα συνεχίσει να κάνει θεραπείες για να είναι έτοιμος για το Game 4 της σειράς, παίζοντας με έντονους πόνους.