Παρά τα εκατομμύρια που έχει βγάλει τα τελευταία χρόνια χάρη στην σκληρή δουλειά και το ταλέντο του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ξέρει από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο είναι να αγοράσεις κάτι πέρα από τα βασικά αγαθά όταν με τα βίας βγαίνουν τα προς το ζην.

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψιν του τον πληθωρισμό και την ακρίβεια, πάνω στα οποία «πατούν» πολλοί έμποροι ώστε να εκτοξεύσουν τις τιμές τους, ο θρύλος του NBA μίλησε «εκ μέρους όλων των πατεράδων» για τις πολύ υψηλές τιμές γνωστής αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών.

Συγκεκριμένα, έκανε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter με αφορμή τις ανεβασμένες τιμές σε γνωστό κατάστημα.

Δείτε επίσης: Rise: Η βιογραφική ταινία του Disney+ για τους Αντετοκούνμπο μας απογοήτευσε

Ως πατέρας δύο παιδιών, λοιπόν, ο Γιάννης θέλησε να βγει μπροστά και να μιλήσει για ένα από τα βασικότερα προβλήματα των Ελλήνων γονιών αυτήν την στιγμή, την ακρίβεια. Η συγκεκριμένη αλυσίδα παιχνιδιών είχε πάντα υψηλές τιμές, τους τελευταίους μήνες όμως έχουν εκτοξευτεί ακόμη περισσότερο. Μπορεί για τον Έλληνα MVP να μην είναι τόσο απαγορευτικές αλλά για τον μέσο όρο των Ελλήνων, οι οποίοι αυτήν την στιγμή γονατίζονται από την ακρίβεια, είναι.

O «Greek Freak», o οποίος βρίσκεται στη χώρα μας και απολαμβάνει μετά από μία μεγάλη σεζόν λίγες στιγμές ξεκούρασης, πριν από μερικές ημέρες ήταν στα Σεπόλια για την πρεμιέρα του Rise, της ταινίας του δηλαδή, δίνοντας χαρά σε πλήθος κόσμου.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:  

Τι ακριβώς χρωστάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια;

Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Light στο Instagram – Ήταν πολύ καλοί φίλοι πριν το συμβάν

Rise: Η βιογραφική ταινία του Disney+ για τους Αντετοκούνμπο μας απογοήτευσε