Το ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» διεκόπη οριστικά μετά από την πτώση του Χουάνκαρ έπειτα από κροτίδα που έσκασε κοντά του στη διάρκεια του δεύτερου μέρους.

Ο πρώτος κύκλος εξετάσεων στο «ΥΓΕΙΑ» στον οποίο υποβλήθηκε ο Χουάνκαρ το βράδυ της Κυριακής, επιβεβαίωσε το σοβαρότητα της κατάστασης και του προβλήματος στον Ισπανό μπακ.

Οι πρώτες εξετάσεις στο νοσοκομείο έδειξαν πως έχει υποστεί διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής στο αριστερό αυτί, δικαιολογώντας τα συμπτώματα αστάθειας, ιλίγγου και ναυτίας που αισθανόταν ο Χουάνκαρ μετά το συμβάν, όντας αδύνατον να συμμετάσχει στο παιχνίδι.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής παραμένει και το πρωί της Δευτέρας στο ΥΓΕΙΑ, προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο όλων των απαραίτητων εξετάσεων στις οποίες θα πρέπει να υποβληθεί.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα παραλάβουν την έγγραφη γνωμάτευση από το «Υγεία» που νοσηλεύεται ο ποδοσφαιριστής και θα τη χρησιμοποιήσουν στη διαδικασία που θα ακολουθήσει ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων. Πρωτοβάθμια στη Super League και δευτεροβάθμια στην Εφέσεων της ΕΠΟ.

Photo credits: Eurokinissi