Στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο Théâtre du Châtelet πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση που διοργάνωσε το France Football. Ο Καρίμ Μπενζεμά, επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, επιβεβαίωσε τις φήμες και κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα, ως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.

Χρειάστηκαν 24 χρόνια να περάσουν για να πάρει τη Χρυσή Μπάλα συμπατριώτης του Ζινεντίν Ζιντάν. Βέβαια, η διάκριση του Καρίμ Μπενζεμά δεν ήταν η μόνη που συζητήθηκε, αφού στο ίδιο μέρος βρίσκονταν χθες η πρώην σύζυγός του και η νυν σύντροφός του.

Μετά τον χωρισμό του με την Κόρα Γκοτιέ, ο ποδοσφαιριστής έχει προχωρήσει τη ζωή του με την Τζόρνταν Οζούνα, μοντέλο από την Αμερική, η οποία όλοι κάνουν λόγο πως μοιάζει πολύ με την πρώην σύζυγο του Μπενζεμά. Ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η Οζούνα, η οποία καθόταν δύο σειρές πίσω από τον ποδοσφαιριστή, χειροκροτούσε με πάθος όταν ακούστηκε το όνομα του Καρίμ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karim Benzema (@karimbenzema)

Από την άλλη, η Κόρα Γκοτιέ συνοδευόμενη από τον γιο της, που έχει αποκτήσει μαζί με τον Μπενζεμά αρνήθηκε να ποζάρει στο κόκκινο χαλί, ενώ επέλεξε να καθίσει διακριτικά στο πίσω μέρος του θεάτρου. Παρόλα αυτά ανέβασε insta story από την μεγάλη βραδιά.

Διαβάστε ακόμη: Κατάρ – Όσα απαγορεύουν στις συντρόφους των ποδοσφαιριστών να κάνουν: «Εδώ δεν είναι Αγγλία»

Καρίμ Μπενζεμά

Να σημειωθεί, επίσης, ότι την ώρα που ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του, ο Καρίμ Μπενζεμά είχε στο πλευρό του τον γιο του, ενώ κάλεσε και την μητέρα του, η οποία βρισκόταν στην αίθουσα, και την ευχαρίστησε δημοσίως που πίστεψε στο όνειρό του.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Καρίμ Μπενζεμά

Η Τζόρνταν Οζούνα γεννήθηκε πριν 32 χρόνια στο Μέριλαντ των Ηνωμένων Πολιτειών και στο παρελθόν λέγεται πως είχε σχέσεις με τον Παφ Ντάντι και τον Τζάστιν Μπίμπερ. Παλιά εργαζόταν ως σερβιτόρα στο Λας Βέγκας αλλά τώρα έχει υπογράψει συμβόλαια με διάφορα πρακτορεία μοντέλων, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικά από τα καλύτερα πρακτορεία, όπως Tricia Brink Management, The Salt Agency, Caroline Gleason Management και State Management.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan (@jiordyn)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jordan (@jiordyn)

Η πρώτη φήμη για την σχέση τους κυκλοφόρησε στα τέλη Μαΐου, όταν ο Μπενζεμά οδηγούσε τους Los Blancos στη νίκη με 1-0 επί της Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League. Η Οζούνα βρισκόταν στο Παρίσι την ίδια περίοδο, προκαλώντας φήμες ότι βρισκόταν εκεί για να υποστηρίξει τον ποδοσφαιριστή.

Η ίδια πάντως δεν κρύβει τον έρωτα της με τον Καρίμ Μπενζεμά και την περασμένη Κυριακή ανέβασε φωτογραφία από το Σαντιάγο Μπερναμπέου να παρακολουθεί τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Μπαρτσελόνα. Από την άλλη, ο Μπενζεμά δεν έχει δημοσιεύσει ακόμη εικόνες με τη νέα του σύντροφο. Ωστόσο, αυτό δεν προκαλεί έκπληξη αφού πάντα ήταν χαμηλών τόνων και προσεχτικός όταν μιλούσε για τις σχέσεις.

Καρίμ Μπενζεμά