Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 10ετές φλερτ ή μένουμε Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτό ξέραμε πως είναι το δίλλημα για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αυτό πως (θα) είναι το θρίλερ αυτό το καλοκαίρι. Μήπως όμως υπάρχει και τρίτος πόλος σε αυτό το καυτό μεταγραφικό μέτωπο; Αν πιστέψουμε ένα σενάριο που μόλις έσκασε μύτη, ναι. Η Λίβερπουλ έρχεται. Λέει πάντα το σενάριο…

Είναι ο ατζέντης Μάρκο Κιρντεμίρ που έβαλε τους Reds στο παιχνίδι. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της MARCA. Υποστήριξε πως η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει 250.000.000 ευρώ για τον Γάλλο σούπερ σταρ. Συν 50 υπό τη μορφή μπόνους. 300 δηλαδή σύνολο. Αν αυτό συμβεί, θα είναι με διαφορά η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδόσφαιρου, κάνοντας σκόνη τα 222 εκατ. ευρώ που έδωσε η PSG για τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, το 2017.

Ποτέ μην λες ποτέ σε αυτή τη ζωή, αλλά φαίνεται εκτός ρεαλισμού η Λίβερπουλ να κάνει τέτοια κίνηση. Δεν είναι στο στιλ της ούτε έχει δείξει πως έχει την οικονομική δυνατότητα για ένα άνοιγμα άνευ προηγουμένου. Σε κάθε περίπτωση, τα ηνία για το τι θα κάνει ο Κιλιάν Εμπαπέ στην καριέρα του τα κρατάει μια γυναίκα: Η φοβερή και τρομερή μαμά του!