Κλαίγοντας από συγκίνηση έριξε «αυλαία» στην καριέρα του ο Roger Federer – Όσα έγιναν στο συναισθηματικά φορτισμένο Laver Cup

Κλαίγοντας από συγκίνηση έριξε «αυλαία» στην καριέρα του ο Roger Federer – Όσα έγιναν στο συναισθηματικά φορτισμένο Laver Cup

Ο Roger Federer είπε αντίο στην ενεργό του δράση στο αγωνιστικό τένις μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο Laver Cup με τις στιγμές να είναι ανεπανάληπτες, τον ίδιο να δακρύζει και τον κόσμο να μην σταματά να τον χειροκροτά.

Ο κατά πολλούς μεγαλύτερος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος έβαλε τέλος στην μεγάλη του καριέρα χθες στην κατάμεστη O2 Arena στο Λονδίνο παίζοντας σε ένα διπλό παιχνίδι επίδειξης με συμπαίκτη τον Rafa Nadal έχοντας απέναντι τους Αμερικανούς Tiafoe και Sock. 

Οι δύο θρυλικοί παίκτες έχασαν με 2-1 στο σκορ, ωστόσο το κατάμεστο γήπεδο είχε επικεντρωθεί στον φοβερό θέαμα που χάρισε για άλλη μία φορά ο 41χρονος «GOAT».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laver Cup (@lavercup)

Roger Federer Laver Cup Roger Federer Laver Cup Roger Federer Laver Cup Roger Federer Laver Cup

Ο κόσμος που βρέθηκε στο O2 Arena βέβαια είχε δείξει από νωρίς τις προθέσεις του καθώς ακόμα και στη θέα του Ελβετού φώναζε το όνομα του και τον χειροκροτούσε.

Την ίδια στιγμή, ο Nadal στον πάγκο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.