Ενώ πολλοί χλευάζουν τον LeBron James για τις έξι ήττες του σε τελικoύς NBA, κάποιοι άλλοι δεν αντέχουν το πόσο ανοιχτά μιλάει για σοβαρά κοινωνική ζητήματα, ιδιαίτερα για θέματα που έχουν σχέση με τη φυλετική δικαιοσύνη και την ισότητα. Βέβαια δεν δείχνει να τον απασχολεί και πολύ η γνώμη τους. Όσον αφορά πάντως την αθλητική του καριέρα, που μετράει 18 χρόνια, τα στατιστικά του συνεχίζουν να είναι καλά για τον «Βασιλιά», παρόλο που η σεζόν των Λέικερς έχει πάρει μια ανεξέλεγκτη καταστροφική πορεία.

Βέβαια, το θέμα μας δεν είναι όμως το πόσο καλός παίκτης είναι, αλλά τι είναι αυτό που τον κάνει να «σκίζει» στο παρκέ πριν από κάθε αγώνα. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα ο LeBron είπε: «Βγαίνω στο παρκέ για το ζέσταμα και ψάχνω τον hater του Lebron. Χρειάζομαι έναν από αυτούς! Πηγαίνω για ζέσταμα 20 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας και απλά ψάχνω να βρω έναν hater. Μόλις τον βρω λέω ‘Ωωω τον βρήκα τον γαμ@@@λη. Θα είμαι έτοιμος να παίξω σήμερα!’».

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως στα 37 του, είχε μια από τις καλύτερες στατιστικές σεζόν του και πλησιάζει στο να περάσει τον θρύλο των Λέικερς, Kareem Abdul-Jabbar για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Με πληροφορίες από lakersdaily