Η κακιά στιγμή. Δεν το ήθελε, ούτε πήγε να παίξει επικίνδυνα. Αυτό δεν το κάνει λιγότερο επώδυνο, λιγότερο σοκαριστικό. Είναι ένας από τους χειρότερους τραυματισμούς που μπορεί κανείς να θυμηθεί σε ματς ποδοσφαίρου. Και ο Μαρσέλο είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Γέμισε δάκρυα το πρόσωπο του Βραζιλιάνου άσου μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί. Μόλις αντιλήφθηκε πως έσπασε το πόδι του Λουτσιάνο Σάντσες στην αναμέτρηση μεταξύ της Φλουμινένσε και της Αρχεντίνος Τζούνιορς για το Κόπα Λιμπερταδόρες.

Το κακό συνέβη στο 56’. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήγε να κάνει ντρίμπλα. Όμως πάτησε με δύναμη πάνω στο πόδι του αντιπάλου. Τσακίζοντας το, στην κυριολεξία. Πρώτος ο ίδιος θα απέβαλε τον εαυτό του, όπως άλλωστε έκανε ο ρέφερι, δείχνοντάς του αμέσως κόκκινη κάρτα.

Οι εικόνες στα παρακάτω βίντεο, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε, είναι σκληρές, δεν είναι για όλους. Προχωράτε με δική σας ευθύνη:

 

Το «συγνώμη» του Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο ήταν συντετριμμένος μετά το συμβάν. Και μέσω social media απολογήθηκε, ευχήθηκε επίσης περαστικά στον Αργεντινό παίκτη, τον οποίο άθελά του τραυμάτισε, τόσο σοβαρά.

«Αναγκάστηκα να ζήσω μια πολύ σκληρή στιγμή στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς να το θέλω, τραυμάτισα ένα συνάδελφο. Σου εύχομαι την καλύτερη δυνατή ανάρρωση, Λουτσιάνο Σάντσες. Όλη τη δύναμη του κόσμου!», έγραψε στο Twitter ο 35χρονος Βραζιλιάνος.

Μαρσέλο

Ανακοίνωση για τον τραυματισμό εξέδωσε και η Φλουμινένσε, αναφέροντας τα έξης: «Η Φλουμινένσε εκφράζει την αλληλεγγύη της και εύχεται ταχεία ανάρρωση στον αμυντικό της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Λουτσιάνο Σάντσες, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια τυχαία ενέργεια στον αποψινό αγώνα».