Το βραχύβιο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό ήταν μια απογοήτευση, από όπου κι αν το προσεγγίσεις. Τέτοιος παίκτης, τέτοιο βαρύ σαν Ιστορία όνομα δεν άξιζε τη χλεύη που εισέπραξε στα μέρη μας – άλλο αν έδωσε δικαιώματα. Έχοντας επιστρέψει στη Βραζιλία, ο Μαρσέλο παλεύει να πάρει ξανά τα πάνω του και στο 2-0 της Φλουμινένσε επί της Ιντερνασιονάλ θύμισε μέρος του πραγματικού εαυτού του.

Για πρώτη φορά από τότε που επέστρεψε στην πατρίδα του, αγωνίστηκε για ολόκληρο 90λεπτο σε ματς πρωταθλήματος – για να κάνουμε τη σύγκριση, στον Ολυμπιακό έπαιξε όλα κι όλα συνολικά 92 λεπτά σε επίπεδο Super League.

Ήταν στα κέφια του και το συνδύασε με ασίστ, την πρώτη του με τη φανέλα της «Φλου». Συγκεκριμένα, από δικό του κόρνερ ήρθε το 2ο και τελευταίο γκολ της αναμέτρησης.

Δείτε το βίντεο με την ασίστ του Μαρσέλο στο Φλουμινένσε – Ιντερνασιονάλ 2-0:

Οι τραυματισμοί δεν τον είχαν αφήσει τόσο καιρό να βρει ηρεμία και ρυθμό. Το τελευταία δείγματα του Μαρσέλο όμως είναι ελπιδοφόρα και δίνουν πάτημα να πει κανείς πως θα ακολουθήσουν εμφανίσεις που θα ταιριάζουν πολύ περισσότερο με την πρότερη ένδοξη καριέρα του.