Μπορεί στην Παρί Σεν Ζερμέν ο κόσμος να τον αποδοκιμάζει σε μια άτυπη αποκαθήλωση α λα Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά στην πατρίδα του ο Λιονέλ Μέσι διατηρεί… θεϊκές διαστάσεις.

Όχι πως είχαμε αμφιβολία, αλλά όσο και να το πεις, οι εικόνες είναι εντυπωσιακές από αυτό που έζησε στην Αργεντινή, στην οποία και επέστρεψε προκειμένου να ενταχθεί στην αποστολή της Εθνική του ομάδα

Είπε να βγει μια βόλτα να φάει σε ένα εστιατόριο. Μόνο που μέσα σε χρόνο dt έγινε γνωστό πού ήταν και εκατοντάδες άνθρωποι έσπευσαν απ’ έξω από το μαγαζί, με την ελπίδα να τον δουν, να τον αγγίξουν, να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

Πήγαν να το γκρεμίσουν το ρεστοράν έτσι όπως στριμώχτηκαν, μπορεί να είναι εντυπωσιακό ως σκηνικό λατρείας, δεν παύει όμως να ήταν και πολύ επικίνδυνο για την ασφάλεια των παρευρισκόμενων αλλά και του ίδιου του Μέσι, ο οποίος «φυγαδεύτηκε» από την αστυνομία.

Για δες, τελικά έχουν δίκιο όσοι λένε πως η υπερβολική αγάπη είναι σαν να σε… πνίγει! Ακόμα περισσότερο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, την τόσο λυτρωτική και βαθιά συναισθηματική…