Άλλη μία νομική περιπέτεια για τον Nick Kyrgios, ο οποίος απασχολεί για άλλη μία φορά τα ΜΜΕ όχι με τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά με τα «δράματά» του. Αυτήν την φορά τον αμφιλεγόμενο τενίστα μήνυσε η δικηγόρος την οποία έδιωξε από τον τελικό του Wimbledon.

O Αυστραλός τενίστας με καταγωγή από την Ελλάδα από την μεριά του πατέρα του, είχε ζητήσει την απομάκρυνση της από το κοινό, καθώς όπως είχε αναφέρει «του αποσπούσε την προσοχή». Μάλιστα, είχε πει για την 32χρονη ότι «μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά» για το οποίο η Άνια Παλούς, όπως ονομάζεται, κινείται νομικά για συκοφαντική δυσφήμιση. Η ίδια υποστηρίζει ότι είχε πιει μόνο δύο, εκείνη την ημέρα του Ιουλίου 2022.

Η Πολωνή ισχυρίζεται ότι τον μηνύει για να «καθαρίσει το όνομά της».

«Παρακολουθήσαμε τον αγώνα με τη μητέρα μου και ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσαμε. Κατά την διάρκεια του τελικού [σ.σ. με τον Novak Djokovich] ο Nick Kyrgios έκανε έναν εντελώς απερίσκεπτο και αβάσιμο ισχυρισμό, που δεν μου έκανε κακό μόνο εκείνη την ημέρα αφού είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή απομάκρυνσή μου, αλλά μεταδόθηκε σε εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο, προκαλώντας μεγάλη ζημιά σε εμένα και την οικογένειά μου». 

Δεν είμαι φιλόδικος αλλά μετά από πολλή σκέψη κατέληξα στο ότι δεν έχω εναλλακτική από το να ζητήσω από τον νομικό μου εκπρόσωπο να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση με στόχο να καθαρίσω το όνομά μου. Σε περίπτωση που αποζημειωθώ, τα χρήματα θα πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα. Ευελπιστώ ότι ο κύριος Κύργιος θα αναλάβει τις ευθύνες του για το κακό που έκανε σε μένα και την οικογένειά μου και θα προσφέρει μια άμεση επίλυση στο ζήτημα. Αλλιώς είμαι αποφασισμένη να ψάξω την δικαίωσή μου στο ανώτατο δικαστήριο», γράφει στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η αινιγματική του ανάρτηση μετά την ήττα στον τελικό του Cincinnati Masters | intronews.gr

«Χρυσός» ο Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 6η φορά | intronews.gr

Γυναικείο ποδόσφαιρο: Γιατί έχει τόσο αυξανόμενη απήχηση; | intronews.gr