Στη δημοσιότητα ήρθαν σοκαριστικές λεπτομέρειες από την κατάθεση της 23χρονης γυναίκας, που κατηγορεί τον Ντάνι Άλβες για σεξουαλική επίθεση.

Εν αναμονή της δίκης του, σχετικά με τις κατηγορίες βιασμού που αντιμετωπίζει από τον Ιανουάριο, ο Ντάνι Αλβες, παραμένει φυλακισμένος στο σωφρονιστικό κατάστημα «Brians» της Βαρκελώνης.

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος εμφανίσθηκε ξανά τον περασμένο Απρίλιο ενώπιον των Καταλανών δικαστών, ισχυρίζεται πως ό,τι συνέβη με την καταγγέλλουσα, ήταν συναινετικό.

Η νεαρή γυναίκα, για ακόμα μία φορά θυμάται τα όσα δυσάρεστα της συνέβησαν, σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης, το βράδυ της 30ής Δεκεμβρίου 2022.

«Πήγα οικειοθελώς στο μπάνιο, αφού δώσαμε μερικά φιλιά του είπα ότι ήθελα να φύγω. Μου είπε “όχι” και κλείδωσε την πόρτα, πέταξε την τσάντα μου στο έδαφος, με άρπαξε από τα ρούχα μου, μου έλεγε άσχημα πράγματα και άρχισε να με χτυπάει.

Κανείς δεν θα με πιστέψει, γιατί φαίνεται από τις κάμερες ότι μπήκα οικειοθελώς στο μπάνιο», δήλωσε χαρακτηριστικά η 23χρονη καταγγέλουσα.