Δεν είναι απαραίτητα κακό να ανεβαίνουν πού και πού οι τόνοι εντός των κόλπων μιας ομάδας. Μες το παιχνίδι είναι κι αυτό, απαραίτητο ενίοτε. Όμως υπάρχουν σαφέστατα όρια. Τα οποία ο Ρούντι Γκομπέρ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς ξεπέρασε κατά πολύ χτυπώντας τον συμπαίκτη του, Κάιλ Άντερσον στο παιχνίδι με τους Νιού Όρλιανς Πέλικανς!

Τους χώρισαν οι γύρω τους, πριν ο Γκομπέρ φύγει μετά συνοδείας για τα αποδυτήρια και μείνει εκτός για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ο Άντερσον, μετά τη λήξη, προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους λέγοντας πως τέτοια πράγματα συμβαίνουν σε μια ομάδα που αναζητεί τρόπους να φτάσει στη νίκη. Οι Τίμπεργουλβς δήλωσαν επίσημα πως θα χειριστούν το θέμα «εσωτερικά».

Να σημειώσουμε πως παρά τη στιγμή αυτή έντασης, πήραν τη νίκη με 113-108 και έτσι τερμάτισαν στην 8η θέση της regular season της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.

Στο Play-in Tournament, οι «λύκοι» θα αντιμετωπίσουν τους Λος Άντζελες Λέικερς ξεκινώντας έτσι την προσπάθεια να κερδίσουν μια θέση στα πλέι οφ μέσω αυτής της δεύτερης ευκαιρίας.

Play-In Tournament

11 Απριλίου

Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς

Λος Άντζελες Λέικερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς

12 Απριλίου

Τορόντο Ράπτορς – Σικάγο Μπουλς

Νιου Ορλίανς Πέλικανς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

14 Απριλίου

Ηττημένος Μαϊάμι Χιτ – Ατλάντα Χοκς με νικητή Τορόντο Ράπτορς – Σικάγο Μπουλς

Ηττημένος Λος Άντζελες Λέικερς – Μινεσότα Τίμπεργουλβς με νικητή Νιου Ορλίανς Πέλικανς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Τα ζευγάρια των πλέι οφ του ΝΒΑ στην Ανατολική Περιφέρεια:

Μιλγουόκι – Μαϊάμι ή Ατλάντα ή Τορόντο ή Σικάγο

Βοστώνη – Μαϊάμι ή Ατλάντα

Φιλαδέλφεια – Μπρούκλιν

Κλίβελαντ – Νέα Υόρκη

Ο νικητής του 1 θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 4 κι ο νικητής του 2 θα παίξει με τον νικητή του 3 στα ημιτελικά της Ανατολής.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ του ΝΒΑ στη Δυτική Περιφέρεια

Ντένβερ – Λέικερς ή Μινεσότα ή Νέα Ορλεάνη ή Οκλαχόμα Σίτι

Μέμφις – Λέικερς ή Μινεσότα

Σακραμέντο – Γκόλντεν Στέιτ

Φοίνιξ – Κλίπερς

Ο νικητής του 1 θα αντιμετωπίσει τον νικητή του 4 κι ο νικητής του 2 θα παίξει με τον νικητή του 3 στα ημιτελικά της Δύσης