Ακόμα και αυτοί που δεν υποστήριζαν την Εθνική Αργεντινής στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι σίγουρο ότι χάρηκαν με το γεγονός ότι ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να φθάσει στην κορυφή του ποδοσφαιρικού Έβερστ. Μετά από αναμονή χρόνων και πολλή κριτική εξαιτίας της αδυναμίας του να οδηγήσει την πατρίδα του στο πολυπόθητο τρόπαιο (σε αντίθεση με τον τεράστιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα), ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν πήρα την «Αλμπισελέστε» από το χεράκι και την οδήγησε στον θρίαμβο.

Μετά από αυτή την επιτυχία λοιπόν, δεν υπήρχε περίπτωση ο Λιονέλ Μέσι να αφήσει έτσι όσους βοήθησαν στο επίτευγμα αυτό. Ο Αργεντίνος βιρτουόζος της μπάλας έχει αποδείξει πολλάκις πως ξέρει να εκτιμάει τους «υπασπιστές» του. Αυτό που έκανε όμως για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να φθάσει στην «Ιθάκη» του, είναι άνευ προηγουμένου.

Παρήγγειλε 35 iPhone με περίβλημα από χρυσό 24 καρατίων και χαραγμένο το όνομα του κάθε παίκτη, τα οποία συνολικά θα του κοστίσουν περίπου 200.000 ευρώ! Η επικοινωνία έγινε με τον Μπεν Λάιονς, ιδιοκτήτη της εταιρείας iDesing Gold και μάλιστα οι δυο τους είχαν ραντεβού στο Παρίσι, με αφορμή τη βράβευση του Λέο ως κορυφαίου παίκτη της FIFA.

«Ο Λέο ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό και φανταχτερό για να γιορτάσει το σπουδαίο κατόρθωμα. Δεν είναι απλά ο GOAT, είναι ένας από τους πιο πιστούς μας πελάτες και επικοινώνησε μαζί μας μερικές φορές μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ. Του πρότεινα τα χρυσά iPhones με χαραγμένο το όνομα του κάθε παίκτη και ξετρελάθηκε με την ιδέα», δήλωσε ο Λάιονς για τον Μέσι.