Τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του πέτυχε ο Λορέντσο Μουζέτι, ο οποίος επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς με 4-6, 7-5, 6-4.

Ο Ιταλός (Νο21) δεν τα παράτησε απέναντι στον Νόλε, πήρε τρομερούς πόντους και μαζί την πρόκριση για τα προημιτελικά του Rolex Monte Carlo Masters για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Ο Τζόκοβιτς κατέκτησε το πρώτο σετ, το οποίο ήταν ουσιαστικά μία πρόγευση για αυτό που θα επακολουθούσε. Ο Νόλε έφτασε πρώτο στο break για να προηγηθεί με 3-1. Ο Μουζέτι απάντησε με το ίδιο νόμισμα, όμως ο Νόλε με το τρίτο διαδοχικό break προηγήθηκε 4-2 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς του για το 5-2.

Ο Ιταλός πήρε δύο διαδοχικά games, όμως ο Τζόκοβιτς έκλεισε το πρώτο σετ με 6-4. Ανάλογη δραματική εξέλιξη είχαμε και στο δεύτερο σετ το οποίο άρχισε με τέσσερα breaks! Ο Τζόκοβιτς κράτησε πρώτος το σερβίς του και έπειτα με νέο break προηγήθηκε με 4-2. Ωστόσο, ο Μουζέτι ήταν σε τρομερή ημέρα.

Ο Ιταλός κατέκτησε πέντε από τα έξι επόμενα games για να κλείσει το δεύτερο σετ με 7-5 και έτσι έστειλε την αναμέτρηση σε τρίτο σετ. Ο καταιγισμός breaks των δύο προηγούμενων σετ δε συνεχίστηκε στο τρίτο. Αφού ένα μόλις έγινε και αυτό ήταν αρκετό για να χαρίσει τη μεγάλη νίκη στον Μουζέτι.