Η κατά μέτωπο επίθεση του Αχιλλέα Μπέου στο πρόσωπο του πρώην, πλέον, τερματοφύλακα της ομάδας του Βόλου, συνεχίζεται, όσο ο Κλέιμαν κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης στο Κολωνάκι.

Ο ιδιοκτήτης του Βόλου ισχυρίστηκε στον Alpha πως ο Ισραηλινός τερματοφύλακας άφησε το τετράχρονο παιδί του στην νταντά κι έφυγε για την Αθήνα προκειμένου να διασκεδάσει, ενώ τόνισε πως η υπόλοιπη οικογένειά του είχε αναχωρήσει από την Ελλάδα, δύο ημέρες πριν.

Όσο ο φερόμενος ως δράστης πάντως, συνεχίζει να δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι είναι αθώος, ο Αχιλλέας Μπέος συνεχίζει χαρακτηριστικά:

«Είναι λυπηρό ότι διέλυσε την οικογένειά του. Παντρεμένος με τρία παιδιά. Η γυναίκα του είχε φύγει το βράδυ του Σαββάτου με τα δύο παιδιά, 7 και 9 ετών, για την πατρίδα της, το Ισραήλ. Άφησε το μικρό, που είναι 4 ετών, και αυτός το άφησε στην νταντά και πήγε στην Αθήνα. Η πράξη του δεν συνάδει με το να είσαι ίνδαλμα για ένα παιδί. Και δεν μπορώ να διανοηθώ, ως πατέρας πέντε παιδιών, πώς ένας άνδρας ασκεί βία σε μία γυναίκα, πόσω μάλλον σε ένα μικρό κορίτσι».