Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή. Ξανά. Η… μέρα φάνηκε από το πρωί της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε τη θέση του στον Κάρλος Κορμπεράν την 1η Αυγούστου με τον τελευταίο να μένει για μόλις 48 μέρες στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Στις 11 Σεπτεμβρίου προσελήφθη ο Μίτσελ, τον οποίο διαδέχθηκε μόλις χθες (3/4) ως υπηρεσιακός τεχνικός, ο Ζοζέ Ανιγκό.

«Φεύγω αλλά δεν απομακρύνομαι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου», σχολίασε ο Ισπανός κόουτς μέσω Instagram.

Ποτέ δεν μπορείς εκ των προτέρων να ξέρεις αν θα διαλέξεις σωστά ή όχι σε μια τόσο καίρια αλλά και χωρίς βεβαιότητες θέση, μόνο ο καθρέφτης του γηπέδου αντανακλά την αλήθεια. Αλλά μπορείς σίγουρα να αυξήσεις τις πιθανότητές σου να βρεις τον κόουτς που είναι ο κατάλληλος για σένα.

Σε αυτό θα εμείνουν στο λιμάνι, ειδικά έπειτα από μια σεζόν που δεν τους έχει πάει καλά στην άκρη του πάγκου. Θα το ξεψαχνίσουν δηλαδή από όσες περισσότερες μεριές γίνεται.

Ολυμπιακός και Μαρθελίνο έχουν… εκκρεμότητες – Τα άλλα ονόματα

Ποιοι ακούγονται; Πολλοί και καλοί. Εν αρχή ο Μαρθελίνο. Που ήταν πολύ ψηλά στη λίστα και τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά τότε οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές.

Στη μέχρι στιγμής λίστα με τους πιθανούς τεχνικούς ηγέτες της επόμενης «ερυθρόλευκης» ημέρας βρίσκονται και οι Ζόρζε Ζεσούς, Πέπε Μπορδαλάς, Εστεμπάν Καμπιάσο, Τζενάρο Γκατούζo. Aπό το Ισραήλ βγήκε το όνομα του Μπαράκ Μπακχάρ.

Προς το παρόν βέβαια, το πρωταρχικό είναι το αυριανό (5/4) ματς με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο ο Ολυμπιακός επιζητά μια νέα αρχή μετά την γκέλα (2-2) με τον Άρη. Χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει χαθεί.