Το μεταγραφικό «πάρε-δώσε» οδεύει προς τη λήξη του και στο πλαίσιο αυτό ο Ολυμπιακός τρέχει να καλύψει τις τελευταίες εκκρεμότητες του ρόστερ του. Στην Ελλάδα έφτασε σήμερα (4/9) για λογαριασμό των ερυθρολεύκων ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Σίγουρα πρόκειται για έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας, που έχει καταγράψει σημαντική καριέρα με τις φανέλες ομάδων όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Φιορεντίνα, Ίντερ, Σεβίλλη και Μονακό. Στα 33 του, αναζητά ένα restart μετά από μια μέτρια 2ετία στη Χέρτα Βερολίονου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος σύλλογος, με μεγάλη ιστορία και επιτυχίες. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάποιες εβδομάδες, όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να με φέρουν εδώ και είμαι πολύ περήφανος που ήρθα» είπε ο Μαυροβούνιος φορ με το που έφτασε στη χώρα μας.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προλάβουν να δηλώσουν απόψε (Δευτέρα 4/9) τον Γιόβετιτς στη λίστα της UEFA, έτσι ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη φάση των ομίλων του Europa League, που είναι πολύ σημαντικοί για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θα γίνει συμπαίκτης με τον Γιόβετιτς ο Ινμπόμ Χουάνγκ

Στο μεταξύ, ο Ινμπόμ Χουάνγκ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα, με τους Πειραιώτες να εισπράττουν 5,5 εκατ. ευρώ για την πώλησή του στους Σέρβους, οι οποίοι θα τον κάνουν δικό τους για τα επόμενα 4 χρόνια.

Έτσι, λοιπόν, μπαίνει τέλος στην πολύκροτη υπόθεση με τον Νοτιοκορεάτη, που έγινε γνωστή μετά το τέλος του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού με την Γκενκ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Photo Credits: Eurokinissi