Η υπόθεση του Γιακούμπ Μπράμπετς δεν είχε αίσιο φινάλε, έτσι ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε το plan b για τη θέση του στόπερ. Ο εκλεκτός των  «πρασίνων» είναι  ο Τιν Γεντβάι. Υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με τον Κροάτη αμυντικό, που αναμένεται σήμερα (14/7) στις 14:45 να φτάσει στην Ελλάδα για να ενταχθεί επίσημα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ηλικίας 27 ετών, ο Γεντβάι ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας και θα παίξει ως δανεικός στο «τριφύλλι». Είναι διεθνής (26 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του) και πέρυσι μέτρησε 34 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ, τόσο με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, όσο και με την Αλ Αΐν απ’ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν).

Προέρχεται απ’ τις ακαδημίες της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, απ’ την οποία τον απέκτησε η Ρόμα το 2013. Το 2014 πήγε δανεικός στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Στη Γερμανία πήγε πολύ καλά και αντί 7 εκατ. ευρώ αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή, το 2015. Τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε δανεικός στην Άουγκσμπουργκ, ενώ η Λοκομοτίβ Μόσχας πλήρωσε 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, το 2021.