Την πάτησε στο πιο εύκολο; Είναι μεγάλος ο πειρασμός να το θέσει κανείς έτσι, αλλά θα ήταν λάθος. Δεν υπάρχει εύκολο ματς στα πλέι οφ της Super League όπως κατάλαβε με τον άσχημο τρόπο ο Παναθηναϊκός. Ο Βόλος ύψωσε ανάστημα στη Λεωφόρο (0-0).

Κάθε ματς, εσύ το κάνεις εύκολο ή δύσκολο. Με το πώς το προσεγγίζεις. Οι «πράσινοι» είχαν τη λάθος νοοτροπία σε αυτήν την περίσταση. Δεν έπαιξαν καθόλου καλά, πρώτα οι ίδιοι το αναγνώρισαν.

Ναι, η νίκη θα μπορούσε να είχε έρθει ακόμα και έτσι. Το ότι ωστόσο ο Μπόρις Κλέιμαν απέκρουσε το πέναλτι του Άντραζ Σπόραρ στο 90+8′ δεν θα πρέπει να βγει μπροστά ως δικαιολογία.

Γιοβάνοβιτς: «Η προσπάθεια συνεχίζεται»

«Σίγουρα ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο Βόλος είχε σχεδόν όλους τους παίκτες έξω από την περιοχή. Ήταν δύσκολο να βρεις πολλές ευκαιρείς και πολλές φάσεις. Είχαμε αρκετή υπομονή, αλλά σίγουρα θέλαμε κάποιες παραπάνω ατομικές ενέργειες για να μπορέσουμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα.

Στη διάρκεια του παιχνιδιού παρότι προσπάθησαν πάρα πολύ κι είχαν υπομονή, σίγουρα σε ένα τέτοιο παιχνίδι συνήθως κάποιες ατομικές ενέργειες. Δεν τις είχαμε.

Βέβαια είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος. Καμία φορά είναι σκληρό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Είναι ένα αποτέλεσμα κακό για μας αυτή τη στιγμή του πρωταθλήματος, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται», δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το κρίσιμο σταυροδρόμι και ο οιωνός που «βλέπει» ο Παναθηναϊκός

Ναι, ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει την αυτοκριτική του. Να δει γιατί δεν έπραξε ως όφειλε και να το διορθώσει. Και να το κάνει άμεσα. Το επόμενο ματς έρχεται μόλις σε δύο μέρες (05/04). Με αντίπαλο τον Άρη στο «Βικελίδης».

Ποιος είναι ο θετικός οιωνός; Το διπλό που είχε πάρει στις 12 Φεβρουαρίου, όταν είχε επικρατήσει 2-1 των «κιτρινόμαυρων» της Θεσσαλονίκης. Όταν μάλιστα προερχόταν από περίοδο ντεφορμαρίσματος, όχι δηλαδή ένα και μόνο αρνητικό αποτέλεσμα, όπως τώρα.

Έκανε δηλαδή αυτό που έπρεπε στο πρόσφατο παρελθόν. Μπορεί να το ξανακάνει; Αυτόν τον τρόπο καλείται να βρει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του. Και μετά, το πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League, έχει ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Αλλά ένα ένα, κάθε πράγμα στον καιρό του.